Sejur, vacante, oferte de vacante : sejururi pe tari

Cont turist Cont agentie Cont hotel


Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 1740 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Romania Eforie Nord, Hotel Pinguin 3*

7 nopti de la 237 euro
Hotel Pinguin 3 stele Eforie Nord este situat intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra, in apropiere de centrul statiunii, la aproximativ 500 de metri de plaja. Hotel Pinguin este un hotel micut, format din parter si doua etaje. Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Pinguin Eforie Nord pune la dispozitia turistilor si un loc de joaca pentru copii. Parcarea se asigura in limita locurilor disponibile, fara a fi posibila rezervarea prealabila a locului de parcare.
Cazarea la Hotel Pinguin se poate face in camera duble, camere triple si apartamente cu
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Romania Eforie Nord, Hotel Traian 3*

5 nopti de la 214 euro
Hotel Traian este situat în partea de sud a stațiunii, la 50 de metri de gară și Lacul Techirghiol și la circa 500 de metri de plajă. Hotelul a fost renovat integral în perioada 2012-2015.

Complexul Traian cuprinde: hotel, restaurant, bază de tratament, magazin alimentar și nealimentar, sală de conferințe, club, centrală termică.

Hotelul are 230 camere standard și 10 apartamente, dispuse pe parter și pe cele 9 etaje. Toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu, TV cablu, răcitor, aer condiționat.

Restaurantul este amplasat în incinta unității și are 350 de
Oferta de la:  Pico Mar Travel

3 . Sejur Republica Dominicana Punta Cana, Hotel Occidental Punta Cana (ex. Occidental Grand) 5*

7 nopti de la 2009 euro
Localizare: Occidental Punta Cana este un complex all-inclusive situat pe plaja Bávaro din Playa El Cortecito, la aproximativ 25 de minute de Aeroportul Internațional Punta Cana și la 2 ore de orașul Santo Domingo.

Facilitati: Occidental Punta Cana pune la dispoziție 10 baruri care oferă băuturi tropicale, precum și 11 restaurante. Șapte dintre ele sunt à la carte și 2 servesc numai gustări. De asemenea, proprietatea are 3 piscine, un club pentru copi, terenuri de tenis, activități de zi și de noapte, facilități de sporturi acvatice precum canotaj, bodyboarding, cursuri introductive de scu
Oferta de la:  Ecovoyage Tour, Z Tour

4 . Sejur Italia Sicilia, Hotel Vilaggio Alkantara 3*

7 nopti de la 745 euro
Alkantara Village dispune de un restaurant, unde puteţi mânca atât de mic dejun şi cină.

Gamă largă de vinuri.
Clădirile de apartamente sunt toate cu aer condiţionat, telefon, balcon / terasă. 16 studiouri pentru 2 persoane, living mare cu pat dublu, bucătărie, baie / dus. 59 Două-roomed 4 paturi, living spatios, bucatarie, canapea extensibila, dormitor, baie cu cabină de duş, posibilitatea de 5 ° pat. 13 formula de dublu şi triplu pentru hoteluri
Oferta de la:  Z Tour , Jolly Tours

5 . Sejur Romania Sovata, Hotel Ursina Ensana Health Spa 3*

5 nopti de la 433 euro
Ursina Ensana Health Spa Hotel 3*, fostul Hotel Faget, este renovat integral si deschis anul acesta 2020.
Are un total de 144 camere standard si superior (vedere spre lac).
Printre facilitati enumaram:
- restaurant, bar, pool bar, 3 sali de conferinta;
- SPA: 2 bazine -unul cu apa sarata, unul cu apa dulce, baie alternanta Kneipp, sauna finlandeza, biosauna, zona de relaxare
- baza de tratament: bai cu namol/apa sarata/plante, aplicatii parafina, masaje medicale, electroterpaie, hidroterpaie, gimnastica functionala/medicala, elongatii subacvale.
In baza de tratament de la Ursina se efec
Oferta de la:  Pico Mar Travel

6 . Sejur Bulgaria Nisipurile De Aur, Hotel Berlin Golden Beach 4*

5 nopti de la 252 euro
Locatie: Hotelul Berlin Golden Beach este situat pe plaja proprie, în nordul stațiunii Nisipurile de Aur, aproape de portul de agrement,

Facilitati: restaurant cu terasa si muzica live, lobby bar, cocktail bar, bar la piscina, sala fitness, sauna, masaj, servicii medicale, salon de infrumusetare, piscina interioara si exterioara, parcare, inchiriere autoturisme, seif, centru de afaceri, magazin de suveniruri, frizerie, casa de schimb valutar, internet. Cele 2 restaurante servesc specialități internaționale, mediteraneene și bulgărești, iar unul dintre ele are o terasă la umbră. De asemenea
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Optim Tour, Z Tour

7 . Sejur Grecia Insula Thassos, Hotel Blue Sea Beach 2*

7 nopti de la 485 euro
Hotelul Blue Sea este situat pe plaja de nisip Chrissi Ammoudia, înconjurat de pini. Hotelul oferă camere cu balcoane spre Marea Traciei şi Muntele Ipsario. Camerele cu baie privată sunt dotate cu TV şi frigider.

Toate au aer condiţionat şi mobilier clasic. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice ale Hotelului Blue Sea.

Micul dejun este servit zilnic la barul de pe acoperiş, care oferă vederi panoramice spre Golful Skala Potamia. Snack barul oferă băuturi răcoritoare şi mese uşoare. Sunt disponibile facilităţile de grătar. Plaja Chrissi Ammoudia se întinde pe mai mult de 3 km de coas
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Portugalia Insula Madeira, Hotel Dom Pedro Garajau 3*

7 nopti de la 709 euro
Localizare: Situat pe coasta sudica a Insulei Madeira, intre Funchal si Canico. Aeroportul International al Madeirei este la doar 11 km de hotel si la 8 km de orasul Funchal.
Facilitati camere: telefon direct, TV satelit, incalzire centrala, seif personal, serviciu de spalatorie;
Facilitati hotel: complex de 6 cladiri pozitionate la 300 m de-a lungul unei strazi cu 282 camere raspandite in cladiri de maxim 3 etaje. Hotelul ofera facilitati pentru timpul liber ca: piscina interioara, bar, piscina exterioara si piscina pentru copii, magazine cu suveniruri, sala de jocuri, curte pentru diferite
Oferta de la:  D.A. TURISM

9 . Sejur Romania Eforie Nord, Hotel Terra 3*

7 nopti de la 110 euro
Localizare: Hotel Terra este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la circa 500 metri de plaja.

Structura de cazare: Hotelul Terra a fost deschis in iulie 2007, oferind cazare in 29 camere duble, 3 apartamente si 4 camere mici (mansardate). Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV - cablu, minibar, aer conditionat, mobilier nou. Camerele de la ultimul nivel sunt mansardate si nu au balcon (exista diferenta de pret). Apartamentele sunt dotate cu living do
Oferta de la:  Z Tour

10 . Sejur Spania Gran Canaria, Hotel Apartamentos Nido Del Aquila Lara 3*

7 nopti de la 699 euro
Situat pe un versant de deal cu vedere la Puerto Rico, acest complex de bungalouri încântător se află la doar 15 minute de mers pe jos de plajă. Oferă 2 piscine în aer liber.

Nido del Aguila are o locație liniștită, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bucure de soare. Complexul este situat la marginea orașului costier Puerto Rico, în sudul Insulei Gran Canaria.

Unitățile de cazare sunt ideale pentru un sejur cu familia sau cu un grup de prieteni. Oaspeții își pot petrece ziua stând la soare și relaxându-se lângă piscină cu întreaga familie.

Fiecare dintre bungalourile de la Nid
Oferta de la:  Lala Travel Expert

11 . Sejur Grecia Insula Rhodos, Hotel Malibu Boutique Studios 2*

6 nopti de la 559 euro
Localizare
Malibu Boutique Studios Hotel este situat intr-o zona linistita, la 2 minute de mers pe jos de centrul orasului Faliraki, 500 m de plaja si la 16 km de Aeroportul din Rodos.
Dotari camere

Malibu Boutique Studios Hotel ofera spre cazare 36 de camere si apartamente decorate modern si dotate cu: aer conditionat, seif, chicineta.
Facilitati hotel

Malibu Boutique Studios Hotel dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, terasa, gradina, restaurant, bar, snack bar, biliard, sauna,parcare, internet wireless, camera de bagaje, schimb valutar.
Oferta de la:  D.A. TURISM

12 . Sejur Grecia Insula Creta, Hotel Pollis 4*

7 nopti de la 520 euro
Located in Hersonissos, 250 m from Limenas Hersonissou Beach, Pollis Hotel provides accommodation with a restaurant, free private parking, a seasonal outdoor swimming pool and a bar. Among the facilities at this property are a kids'''' club and a shared lounge, along with free WiFi throughout the property. The accommodation offers a 24-hour front desk, room service and currency exchange for guests.

The hotel will provide guests with air-conditioned rooms with a desk, a kettle, a fridge, a minibar, a safety deposit box, a flat-screen TV, a balcony and a private bathroom with a shower. All uni
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

13 . Sejur Cipru Protaras, Hotel DebbieXenia 3*

7 nopti de la 469 euro
DebbieXenia Hotel Apartments se află la 300 de metri de Golful Kalamies și include o piscină cu o terasă la soare spațioasă și un bar la piscină. Oferă studiouri și apartamente cu aer condiționat și balcon privat cu vedere la piscină sau la grădină.

Luminoase și aerisite, toate studiourile și apartamentele de la DebbieXenia au baie privată. De asemenea, acestea includ chicinetă cu plită, fierbător electric și frigider mic.

Oaspeții pot savura băuturi revigorante, cocktailuri și mese ușoare la piscină, iar în fiecare dimineață este servit un mic dejun englezesc. De asemenea, DebbieXenia
Oferta de la:  D.A. TURISM

14 . Sejur Romania Lacu Sarat, Hotel Complex Balnear Flora 2*

6 nopti de la 359 euro
Hotel Flora din statiunea balneara Lacul Sarat este locul ideal pentru doritorii de tratamente balneare precum bai galvanice, kinetoterapie individuala si în grup, bai de sare la cada, bai de namol, împachetari generale cu namol, cataplasme cu namol, dus subacval, bai de lumina, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, ultrascurte, magneto-diaflux, infrarosii, solux, ultraviolete, acupunctura, iono-galvanizari, aerosoli, masaj, gimnastica medicala, bazin kinetoterapie. Pentru turismul balnear, Hotel Flora este una dintre cele mai bune alegeri, avand o baza de tratament, bar, restaurant, sauna
Oferta de la:  Pico Mar Travel

15 . Sejur Bulgaria Kranevo, Hotel Aquamarine Kranevo 4*

7 nopti de la 331 euro
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Located on the beachfront in Kranevo, Aquamarine Hotel provides accommodation with a restaurant, free private parking, a seasonal outdoor swimming pool and a bar. 6 km from Albena Central Beach and 400 metres from Black Sea Ice Arena, the property offers a garden and a terrace. The accommodation features a 24-hour front desk, airport transfers, room service and free WiFi throughout the property.

At the hotel each room comes with air conditioning, a desk, a balcony with a sea view, a private bathroom, a flat-screen TV, bed linen and
Oferta de la:  Optim Tour
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro
Oferte tematice de sejur


# #