Sejur, vacante, oferte de vacante : sejururi pe tari

Cont turist Cont agentie Cont hotel


Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 1995 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Indonezia Bali, Hotel The Patra Bali Resort & Villas 5*

7 nopti de la 1716 euro
Aflat pe nisipul alb al plajei din sudul staţiunii Kuta, Patra Bali Resort & Villas oferă camere moderne în stil balinez. Pune la dispoziție 4 opțiuni de luat masa, precum şi un centru spa cu servicii complete, o piscină mare tip lagună şi o piscină pe malul mării. Se oferă WiFi gratuit.

Patra Bali Resort & Villas oferă parcare gratuită şi un serviciu gratuit de transfer la piaţa Kuta, situată la doar 2 km. Proprietatea este la 5 minute cu maşina de aeroportul internaţional Ngurah Rai.

Camerele spaţioase au interior clasic, cu accesorii din lemn masiv, precum şi un balcon privat cu vede
Oferta de la:  Unique Au Monde

2 . Sejur Franta Marseille, Hotel New Of Marseille 3*

3 nopti de la 424 euro
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Romania Baile Felix, Hotel Aqua Park President 4*

4 nopti de la 362 euro
Descriere camera:
Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitatile locatiei la un pret redus, il reprezinta cazarea in incinta Aqua Park-ului. Camerele spatioase, dotate cu aer conditionat si TV LCD, pot gazdui pana la 4 persoane, in functie de necesitati.
Dupa gradul de confort, camerele se impart in: camera standard, camera superior si apartamente.

Camere standard:
In suprafata de circa 25 mp, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana i
Oferta de la:  Pico Mar Travel, Unique Au Monde

4 . Sejur Tanzania Zanzibar, Hotel Palumbo Kendwa 4*

7 nopti de la 1319 euro
PalumboKendwa offers accommodation with an outdoor pool in Kendwa. The property has a restaurant and bar on site. Free Wifi access is available throughout.

Featuring a covered balcony, each room is air-conditioned and will provide you with a TV with satellite channels. The beds are draped in mosquito nets and the room has a refrigerator. Fitted with a shower, the private bathroom also comes with complimentary toiletries. You can enjoy pool view and garden view from the room.

Other facilities at PalumboKendwa include a snack bar, room service, laundry and a tour desk.

PalumboKendwa is
Oferta de la:  Lala Travel Expert

5 . Sejur Franta Paris, Hotel Pax Opera 3*

3 nopti de la 353 euro
Localizare
In centrul arondismentului 9, in apropiere de faimosul Teatru Folies Bergeres.
Facilitati camere
TV satelit, telefon, aer conditionat, acces internet, uscator de par.
Facilitati hotel
Lobby, bar, sala pentru mic dejun, acces internet in spatiile publice.
Oferta de la:  Unique Au Monde

6 . Sejur Maldive Faafu Atoll, Hotel Filitheyo Island Resort 4*

7 nopti de la 2800 euro
Filitheyo Island Resort este singurul complex din Atolul Faafu din Maldive şi este înconjurat de verdeaţă tropicală şi recifuri de corali. Acesta are o piscină infinită în aer liber, un centru de spa şi un centru de scufundări.

Vilele sunt construite pe stâlpi, sunt spaţioase şi au aer condiţionat, acoperişuri de stuf şi o terasă privată de lemn, cu paturi de zi. Toate vilele sunt dotate cu un TV cu ecran plat, un CD player şi un minibar.

Centrul de scufundări Werner Lau organizează cursuri profesioniste, iar centrul Filitheyo Spa oferă masaje corporale de relaxare. De asemenea, oaspeţi
Oferta de la:  Riela Travel

7 . Sejur Grecia Insula Paros, Hotel San Antonio Summer House 3*

7 nopti de la 807 euro
Situată în așezarea pitorească Piso Livadi, în partea de est a insulei Paros, San Antonio Summer House oferă o piscină sezonieră în aer liber. Micul port de pescuit Piso Livadi este situat la câțiva km sud de Marpissa și la 19 km sud-est de Parikia. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

La hotelul de 3 stele, fiecare cameră cu aer condiționat este dotată cu baie privată, dulap și TV cu ecran plat. San Antonio Summer House oferă unele unități cu vedere la mare, iar camerele au balcon.
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Grecia Creta-Chania, Hotel Amnissos Residence 3*

7 nopti de la 648 euro
Amnissos Residence se află în Adelianos Kampos, la 2,4 km de plaja Platanes şi pune la dispoziție un restaurant, un bar, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Această proprietate de 3 stele are lounge comun și camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și baie privată. De asemenea, există o recepție cu program nonstop și room-service, iar personalul poate ajuta cu organizarea de excursii.

Camerele au patio cu vedere la piscină. Camerele de la Amnissos Residence sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Oaspeții au la dispoziție un mic dejun tip bufet sau englezesc
Oferta de la:  Infinite Travel

9 . Sejur Italia Insula Ischia, Hotel Terme Park Imperial 3*

7 nopti de la 669 euro
Hotelul Terme Park Imperial este situat in Forio, ce este un oras atractiv cu plaja insorita fiind renumit pentru parcul termal, Gradinile Poseidon. Forio este considerat micuta bijuterie de la poalele Mount Epomeo. Este situat la 13 km vest de Ischia Porto, un oras plion de viata, preferatul italienilor care sunt veniti aici in vacanta pentru nenumaratele sale restaurante, baruri si plaje. Centrul Forio este dominat de Il Torrione, un turn de veghe datand din secolul al XV-lea, parte a unui sistem de 12 turnuri de observatie al atacatorilor sarazini care tot bantuiau prin zona.

Facilitati
Oferta de la:  D.A. TURISM

10 . Sejur Grecia Insula Rhodos, Hotel ELITE 4*

7 nopti de la 515 euro
Hotelul a fost deschis in iulie 2017 si a fost renovat complet.
Se afla situat in orasul Rodos, aproape de plaja (50 m distanta), la 300 distanta de zona de shopping si la 700 m distanta de Old Town
Hotelul dispune de 38 camere , salon pentru mic dejun, zona de relaxare interioara si exterioara.
Camerele au capacitate maxima 2 pers si sunt dotate cu : aer conditionat ( gratuit) , balcon, baie cu dus si uscator de par ( se cere depozit) , frigider, facilitati pentru ceai/cafea, uscator de par, seif ( gratuit), TV satelit, wi-fi (gratuit)
Oferta de la:  Coral Tours

11 . Sejur Romania Vatra Dornei, Hotel Adristel 3*

7 nopti de la 201 euro
Hotel Adristel*** este amplasat în Vatra Dornei, Suceava, întâmpinându-și oaspeții cu multă bunăvoie, într-o atmosferă foarte plăcută, amplasat în inima Munților Orientali, la o altitudine de aproximativ 850 metri peste nivelul mării.

Hotelul este înconjurat de regiunea muntoasă din care face parte, oferindu-i o priveliște splendidă asupra verdeții predominantă la orizont, în timpul sezonului.

Fiind amplasat la mai puțin de 10 minute de pârtia de schii și de centrul orașului, Hotel Adristel reprezintă o foarte bună alegere pentru o vacanță perfectă într-un mediu ambiant natural, unde ae
Oferta de la:  Pico Mar Travel

12 . Sejur Kenya Mombasa Bamburi Beach, Hotel Leopard Beach Resort & Spa 4*

8 nopti de la 1347 euro
Hotel Leopard Beach dispune de un total de 155 de camere, impartite in corpuri de cate 2 etaje, toate situate in gradina tropicala.

Camere:

* Standard- foarte frumos decorate, dispun de baie, dus, wc, aer conditionat, telefon, mini-bar, fierbator de cafea/ceai, uscator de par, Tv-sat., balcon sau terasa.
* Superior- dispun de mai mult spatiu, au vedere la mare, coltar/ sofa in plus.
* Chui Class Cottages – toate au vedere la oceanul indian si dispun de o amenajare mai luxoasa, terasa mare sau o gradina proprie mica.

Hotelul mai dispune de un restaurant principal – H
Oferta de la:  Z Tour

13 . Sejur Egipt Hurghada, Hotel Rixos Premium Magawish 5*

7 nopti de la 1379 euro
Hotelul este amplasat la o distanţă de 7 km de aeroportul din Hurghada şi la 12 km de centrul oraşului. Rixos Magawish se întinde pe o suprafaţă de 255000 mp, pe malul Mării Roşii.

Recepţie 24 H, acces internet Wi-Fi (gratuit, atât în cameră cât şi în spaţiile commune ale hotelului), 5 săli pentru întâlniri şi conferinte, baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, jocuri pe calculator, sală de fitness, tenis de masă, billiard, darts, yoga, pilates, step, aerobic, dansuri profesionale, cursuri de zumba, jocuri în piscină, aqua aerobic, polo, mini fotbal, fotbal, hockey, tenis, boccia, v
Oferta de la:  Z Tour

14 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Mai Khao Palm Beach 4*

10 nopti de la 4270 euro
This property is 2 minutes walk from the beach. Located just a 2-minute walk to the beach, Maikhao Palm Beach Resort is uniquely designed in traditional Thai style. The property boasts fully furnished and spacious rooms and an extensive swimming pool enclosing the building. Free private parking is available on site.

Each room at this hotel is air conditioned and features a TV. You will find a kettle in the room. Rooms are equipped with a private bathroom fitted with a bath.

Guests can enjoy the on-site restaurant. There is a 24-hour front desk at the property.

Splash Jungle Water Par
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Turcia Side, Hotel WELL PALACE SIDE 5*

10 nopti de la 996 euro
Situat în Side, la 700 de metri de plaja publică Evrenseki, WELL PALACE SIDE oferă cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Oferind un club pentru copii, această proprietate întâmpină oaspeții cu un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, ceainic, minibar, cutie de valori, televizor, balcon și baie privată cu duș sau cadă.
Oferta de la:  D.A. TURISM
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro
Oferte tematice de sejur


# #