Sejur Romania 2024 - oferte vacante si sejururi in Romania

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 196 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Romania Covasna, Hotel Montana 3*

7 nopti de la 251 euro
Localizare: situat în partea sud-estică a staţiunii, într-o zonă împădurită fapt ce ii conferă o priveliște deosebită asupra întregii stațiuni.
Capacitate: 496 locuri în 244 camere cu 2 paturi şi 4 apartamente, din care 90 de camere sunt clasificate la categoria 3 stele.
Restaurante/Baruri: Restaurantul Montana**/*** are o capacitate de 290 locuri în saloane separate. Restaurantul cu specific românesc și internațional ,oferă preparate diversificate, pregătite sub atenta supraveghere a medicilor specialiști oferă posibilitatea servirii meniurilor de regim.
Restaurantul este locul ideal p
Oferta de la:  Pico Mar Travel

2 . Sejur Romania Mamaia, Hotel Phoenicia Royal 5*

5 nopti de la 472 euro
Localizare: Phoenicia Royal se află în Mamaia Nord și are o plajă privată, certificată cu Steagul Albastru.

Facilități hotel: masaj, saună, baza sportivă, centru medical, spălătorie auto, complex de magazine, salon de înfrumusețare, echitație, divertisment, baruri și cafenele etc; oaspeții beneficiază de acces la facilitățile și serviciile gratuite oferite de Phoenicia Holiday Resort.

Dotări camere: aer condiționat, TV LCD, minibar, seif, balcon, internet Wi-Fi, uscător de păr, telefon.

Suită junior
Capacitate: 2 adulți + 2 copii (7-12 ani neîmpliniți) sau 3 adulți
Dotări: pat ma
Oferta de la:  Unique Au Monde

3 . Sejur Romania Sangeorgiu De Mures, Hotel Apollo Wellness Club And SPA 4*

2 nopti de la 137 euro
Statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, situata la 3 km de Targu Mures

Renumita pentru apele sarate si namolul mineral, este cunoscuta inca din anul 1880, cand s-a folosit pentru prima data un bazin amenajat pentru bai sarate, alimentat cu apa dintr-un izvor de suprafata.
Mineralizarea de exceptie, prin concentratie (135,586 mg/l) si prin continut (iod, calciu, magneziu, potasiu, azotati), confera acestor ape reale virtuti terapeutice. Apa are cel mai mare continut de iod (11,4 mg/l) din Transilvania, iar iodul este ionul longevitatii umane.
Apollo Wellness Club ofera hotel 4**** si
Oferta de la:  Pico Mar Travel

4 . Sejur Romania Calimanesti-Caciulata, Hotel Cozia 3*

2 nopti de la 66 euro
Complexul Balnear Cozia*** este amplasat la poalele Carpatilor Meridionali, pe malul raului Olt, 280 m altitudine, in statiunea Calimanesti-Caciulata, considerata perla statiunilor de pe valea Oltului.

Calimanesti-Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Pe timpul împaratului Hadrian (117 – 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica. O statiune cunoscuta de 2000 de ani, in care factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la re
Oferta de la:  Pico Mar Travel

5 . Sejur Romania Eforie Nord, Hotel Union 3*

5 nopti de la 171 euro
Localizare: Hotelul Union este situat pe faleza in zona centrala la circa 50 m de plaja. Dispus paralel cu tarmul marii , jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la statiune.

Daca doriti sa petreceti o vacanta de vis sau planuiti un sejur de afaceri la malul Marii Negre, atunci Ten Hotel Union reprezinta locatia perfecta pentru dvs datorita amplasarii, arhitecturii si in special a serviciilor de calitate oferite clientilor sai.

Oaspetii sunt serviti de o echipa profesionista, iar pe langa spatiile de cazare, hotelul dispune si de o piscina moderna si u
Oferta de la:  Jolly Tours

6 . Sejur Romania Amara, Hotel Dana 4*

5 nopti de la 332 euro
Hotel Dana face parte din complexul balnear Parc, care mai cuprinde Hotel Parc, o bază de tratament proprie, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase și plajă proprie.

Hotel Dana este situat într-o oază de liniște și verdeață, parcul din apropiere fiind o sursă sigură de relaxare, prospețime și vitalitate. Hotelul, recent renovat, oferă cele mai bune condiții de confort, într-o atmosferă rafinată și elegantă, și pune la dispoziție o varietate de moduri de relaxare, dar și condiții excelente pentru întâlniri de afaceri.

Facilități hotel: bar, terasă, parcare păzit
Oferta de la:  Pico Mar Travel

7 . Sejur Romania Venus, Hotel PALACE 4*

7 nopti de la 648 euro
Palace Hotel & Resort – Venus Romania
Hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS, pe litoralul romanesc al Marii Negre , ofera o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu si este clasificat la categoria 4*
Pretul include:
- cazarea in camera dubla;
- micul dejun, dejunul si cina, bufet;
- bauturi nealcoolice, intre orele 7-24: cafea, ceai, apa, bauturi racoritoare;
- bauturi alcoolice, intre orele 13-24, respectiv: Cognac , whisky, Vodca, palinca, rachiu, Cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu, bere;
- accesul gratuit la piscina, parcare, internet, biliard,
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Romania Mamaia, Hotel Phoenicia Luxury 4*

5 nopti de la 419 euro
Localizare: Elegantul hotel Phoenicia Luxury este situat în Mamaia Nord, avand acces direct la plajă. Cele mai apropiate magazine se găsesc la 50 de metri, iar cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 100 de metri. Oraşul Constanţa se află la aproximativ 7 km.

Facilitati si servicii incluse: mic dejun (7.00-10.00) in stil bufet suedez (apa, suc, cafea incluse), parcare proprie, internet WI-FI, sezlonguri la plaja si piscina si accesul gratuit la facilitatile oferite de Phoenicia Holiday Resort. Facilitati Phoenicia Holiday Resort (incluse in pachetele Phoenicia Luxury): acces la pisc
Oferta de la:  Unique Au Monde

9 . Sejur Romania Baile Govora, Hotel Belvedere 3*

5 nopti de la 247 euro
Localizare: Hotel Belvedere este situat în stațiunea Băile Govora din județul Vâlcea, în zona depresionară subcarpatică din nord-estul Olteniei.

Facilități și servicii: restaurant (94 locuri), terasă (60 locuri), bar de zi, salon de mic dejun, sală de conferințe (80 locuri) dotată cu aparatură modernă, ecran, videoproiector, acces internet etc. Baza de refacere a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, sală de fitness, saună, masaj, bazin de recuperare.

Structură de cazare: hotelul dispune de 34 camere duble, 1 garsonieră și 3 apartamente.

Dotări camere: grup sanitar propriu
Oferta de la:  Pico Mar Travel

10 . Sejur Romania Neptun, Hotel Doina 3*

5 nopti de la 282 euro
Hotel Doina 3* este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce. Renovat complet, hotelul detine, pe langa spatiile de cazare si masa, un Centru de Terapie si Recuperare (Policlinica Doina) si un Centru de Conferinte modern.

Dotari camere:
- 320 camere dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina dus, incalzire centrala, mini bar. La parter, sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu handicap.
Oferta de la:  Pico Mar Travel

11 . Sejur Romania Venus, Hotel Sanda 2*

7 nopti de la 106 euro
Hotel Sanda** este situat la circa 500 m de plaja, fiind unul din cele mai retrase si linistite hoteluri din statiunea Venus.
Hotel Sanda** este unul din cele mai cautate hoteluri de pe litoralul romanesc avand un bun raport calitate / pret. Hotelul a beneficiat de imbunatatiri pe parcursul ultimilor ani. Conditii bune de cazare si multa liniste.

Hotel Sanda** ofera cazare in 124 camere duble.

Toate camerele beneficiaza de grup sanitar propriu renovat, TV, minibar.

Unele camere au tarife diferite in functie de orientarea acestora. Camerele cu vedere spre sud dispun de balcon
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Romania Olimp, Hotel Oltenia By Complex Steaua De Mare 4*

7 nopti de la 571 euro
Hotelul Oltenia se află în stațiunea Olimp, la 1,8 km de La Steaguri, și oferă cazare cu un lounge comun și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile se numără recepție deschisă non-stop, un serviciu de concierge și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Hotelul oferă și camere de familie.

Toate camerele hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif și baie privată cu duș sau cadă, halate de baie și papuci. Camerele Hotelului Oltenia au lenjerie de pat și prosoape.
Oferta de la:  Z Tour

13 . Sejur Romania Mamaia, Hotel Victoria 3*

7 nopti de la 347 euro
Hotel Victoria este situat în centrul stațiunii Mamaia, pe faleză, la 5 minute de mers pe jos de cazinou și 10 minute de Aqua Magic și de Satul de Vacanță.

Hotelul are 9 nivele și este poziționat perpendicular pe țărmul mării, astfel că toate camerele au vedere laterală spre mare. Hotelul a fost renovat în ultimii ani. Spațiile comune, recepția și restaurantul sunt amenajate în culori vesele de vacanță. Hotelul dispune de 2 lifturi și 320 camere duble.

Camere duble sunt dotate cu grup sanitar propriu cu duș, TV, minibar, ferestre din tâmplărie PVC cu geam termopan, mobilier nou. Camere
Oferta de la:  Voyager

14 . Sejur Romania Olimp, Hotel Holiday Blue 3*

7 nopti de la 233 euro
Hotel Holiday Blue se afla situat in partea de nord a Statiunii Olimp, la aproximativ 200 metri de plaja. Hotelul are o capacitate de cazare de 225 camere duble, piscina in aer liber, bar-de-zi, parcare.

Dotari camere
Camerele dispun de grup sanitar propriu cu dus, balcon (partial), televizor.

Servicii fara plata: informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea de mesaje si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, intrare la piscina.

Alte specificatii
Ora check-in: 18:00 | Ora
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Romania Covasna, Hotel Clermont 4*

2 nopti de la 178 euro
Dotari camere standard: sistem de acces pe baza de cartela, climatizare, TV satelit, telefon, baie cu cada si dus, telefon in baie, uscator de par, minibar, seif.

Facilitati: Restaurant, Cafe Clermont, Bar & Club, Crama.
Serviciile Wellness & SPA oferite de catre acest cetru de sanatate se bazeaza in primul rand pe calitatea deosebita a resursele locale unice la nivel european (gazul mofetic, apele minerale, aerul puternic ionizat), dar si pe procedurile si aparatele de diagnoza / tratament moderne.

Sport & Fun: 2 piste bowling, 2 mese biliard, tenis de masa, karaoke, discoteca, joc
Oferta de la:  Pico Mar Travel
Sejur Romania :
196 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 44 EURO si 2515 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro