Sejur Indonezia 2024 - oferte vacante si sejururi in Indonezia

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 46 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Sheraton Bali Kuta 5*

12 nopti de la 2577 euro
Sheraton Bali Kuta (Deluxe Ocean View) este un hotel de 4 stele.

Cazandu-va la Sheraton Bali Kuta (Deluxe Ocean View), veti fi aproape de foarte multe puncte de interes,atractii precum Art Centre, Puputan Badung Square şi Tanjung Benoa.

Daca te intrebi ce alte lucruri poti face in afara Sheraton Bali Kuta (Deluxe Ocean View), poti sa te relaxezi la Nusa Dua Beach.
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Sri Phala Resort & Villa 3*

8 nopti de la 1369 euro
Sri Phala Resort & Villa este un complex ce oferă cazare spațioasă și relaxantă în Sanur. Este situat la 5 minute de mers pe jos de plaja Sanur și pune la dispoziție 2 piscine în aer liber, un centru spa și un restaurant.

Amenajate cu mobilier din lemn, camerele au balcoane private cu vedere la piscină și grădină. Fiecare cameră are TV prin satelit, frigider cu minibar și o zonă mică de relaxare. Băile private sunt dotate cu cadă și duș.

La restaurant sunt servite mâncăruri europene și internaționale. Acesta oferă, de asemenea, o selecție de băuturi și internet de mare viteză. Mai m
Oferta de la:  D.A. TURISM

3 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Oasis Sanur Lagoon 4*

12 nopti de la 2371 euro
Localizat la 10 minute de plaja Sanur, The Oasis Lagoon este inconjurat de o piscina exterioara, parcare gratuita. Wi-Fi gratuit este disponibil in hotel. Cafe de Dapoer serveste o varietate de specialitati asiatice si preparate din bucataria internationala.

Hotelul The Oasis Lagoon Sanur este foarte aproape de orasul Sanur, unde se afla magazine si multe alte modalitati de distractie. Aeroportul international este la 30 de minute de mers cu masina.

Camerele sunt spatioase si dispun de room service 24 ore si balcon privat. Au un interior in stil minimalist, aer conditionat si sunt echi
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Indonezia Bali, Hotel The Westin Resort 5*

12 nopti de la 2177 euro
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. The Westin Resort Nusa Dua Bali este situat pe plaja cu nisip alb din Nusa Dua, la 5 minute cu mașina de centrul comercial Bali Collection. Oferă unităţi de cazare de lux, de 5 stele, 7 restaurante, un centru spa și 5 piscine în aer liber. Complexul pune la dispoziţie o parcare gratuită și WiFi gratuit în toate zonele.

Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, seif, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată are cadă şi articole de toaletă.

Facilitățile de recreere includ u
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Padma Bali At Legian 5*

12 nopti de la 2530 euro
Locatia: situat vis-a-vis de plaja Legian, la cateva minute de mers de centrul Kuta, si 5km de aeroportul Denpasar.
Facilitati camere :
Deluxe: cca.38mp, renovate in 2010, in cladirea principala, dotate cu baie, uscator de par, TV, DVD player, telefon, WLAN, aer conditionat, minibar, facilitati ceai/cafea, seif, balcon. Deluxe Chalet: cca. 44 mp, cabanute in interiorul complexului, fiecare cu cate 12 camere, cu aceleasi dotari ca si camera Deluxe, mai spatioase , cu balcon sau terasa.
Lagoon Access : 42mp, ca si dele Deluxe, renovate in 2010, localizate la parter, cu terasa si acces dire
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Bali Relaxing Resort & Spa 4*

10 nopti de la 1585 euro


A 5-minute drive from Tanjung Benoa Beach, Bali Relaxing Resort and Spa houses an outdoor swimming pool and 2 dining options. It offers free shuttle services to Tanjung Benoa and Nusa Dua. Free Wi-Fi is accessible in public areas.

Bali Relaxing Resort and Spa is within a 15-minute drive from Bali Collection Nusa Dua and a 30-minute drive from Ngurah Rai International Airport. The hotel can arrange for airport pick-up services at a charge.

Elegant rooms boast modern interiors and big windows, allowing much natural light in. A flat-screen TV, minibar and tea/coffee-making facilities a
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Le Meridien Bali Jimbaran 5*

12 nopti de la 1750 euro
Le Meridien Bali Jimbaran se remarcă prin laguna cu apă sărată de 1300 m², în care oaspeții pot înota, precum şi prin vederea panoramică la mare. Proprietatea pune la dispoziţie 2 restaurante, precum și camere luxoase cu aer condiționat. Oferă, de asemenea, WiFi gratuit, precum și un serviciu gratuit de transfer de la/la plajă cu program prestabilit.
Camerele au interior elegant şi mobilier modern. Toate oferă minibar, facilităţi de cafea/ceai şi TV Smart 3D cu ecran plat şi canale prin satelit. Baia sofisticată are cadă şi duș separate, precum şi articole de toaletă de lux.

Restaurantul
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Ayodya Resort Bali 5*

12 nopti de la 2098 euro
Ayodya Resort Bali is a 5 star, luxury, Balinese themed resort located within the secure gated resort community of Nusa Dua on 11,5 hectares along a prime 300 meter stretch of pristine sandy beach.

This expansive beachfront property is directly adjacent to the Bali Golf & Country Club and nearby Upscale Shopping Center.

Deluxe Rooms:48 Sqm of luxury, garden views, over our lagoon, swimming pool or the golf course. Ocean views across tropical gardens, to the Ocean.

Grande Rooms: Spacious room with an area of 56 Sqm with elegant décor, teak parquet floors, broadband internet access, 32
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Nusa Dua Beach & Spa 5*

9 nopti de la 1883 euro
Localizare
Nusa Dua Beach Hotel & Spa este situat in populara zona turistica Nusa Dua, in sudul Insulei Bali, la 30 min distanta de aeroportul international Ngurah Rai si in apropierea principalelor atractii turistice ale Insulei.

Facilitati hotel:
3 piscine, 5 restaurante, bar, cafenea, club pentru copii, salon de infrumusetare, centru fitness

Dotari camere:
Hotelul detine 381 camere dotate cu baie, aer conditionat, Tv, telefon, minibar, seif, cafetiera, uscator de par, balcon sau terasa.
Oferta de la:  Oz Travel, Z Tour

10 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Respati Beach Sanur 3*

7 nopti de la 1750 euro
Respati Beach Hotel Sanur se afla in centrul statiunii Sanur si pune la dispozitia turistilor camere cu balcon privat si TV. Hotelul Respati se afla la 10 km de muntele sacru Gunung Agung, iar in apropiere se pot vizita Penida, Ceningan si Lembongan.

Hotelul are restaurant, piscina in aer liber si plaja la scurta distanta de hotel. Renovat recent, hotelul este o combinatie unica intre stilul traditional balinez si cel modern, cu influente minimaliste. Hotelul are 2 tipuri de camere: unele care iti permit sa socializezi cu alti turisti, iar altele care iti ofera intimitate absoluta. Ambele
Oferta de la:  Lala Travel Expert

11 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Mulia Resort 5*

9 nopti de la 2045 euro
Mulia Resort este situat direct pe plaja statiunii Nusa Dua, la 15 km de aeroportul din Denpasar. Construit intr-un stil modern, resortul este impartit in 3 zone: Mulia Resort, unde se gasesc camerele clasice si suitele, The Mulia, unde sunt amplasate suitele de lux si Mulia Villas, unde sunt construite cele 108 vile. Resortul dispune de 745 camere.

Dotari camere: Mulia Grandeur situate in aripa Mulia Resort, dispun de mobilier elegant, baie complet echipata, aer conditionat, minibar, facilitati de cafea si ceai, seif si balcon; Mulia Signature Ocean Front dispun de aceleasi facilitati ca
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Pullman Bali Legian 5*

12 nopti de la 1760 euro
Situat pe plaja Kuta, Pullman Bali Legian Beach, de 5 stele, are o piscină infinită pe acoperiș, cu vedere la ocean. Complexul este la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Beach Walk şi pune la dispoziție un centru spa de zi, 2 piscine tip lagună și centru de fitness.

Unităţile de cazare spaţioase au balcon privat, cu vedere panoramică la Oceanul Indian sau la grădinile amenajate. De asemenea, acestea au TV cu ecran plat de 32 inch și internet, podea din lemn, cadă şi duş separat.

Situat între plajele Kuta și Legian, Pullman Bali Legian Beach este la 20 de minute de mers cu mași
Oferta de la:  Z Tour

13 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Discovery Kartika Plaza 4*

12 nopti de la 2267 euro
Setare printre opt hectare de grădini tropicale luxuriante, acest complex de lux se bucură de plajă fiind chiar în centrul de populare Kuta Beach. Acesta este ideal situat la câţiva paşi de magazine, restaurante şi facilităţi de divertisment şi este convenabil poziţionat pentru conferinţe internaţionale.
Discovery Kartika Plaza Hotel are o gamă largă de restaurante, facilităţi excelente sportive şi propria sa Shopping Mall Discovery. Sporturi nautice şi excursii de agrement includ parasailing, de croazieră de agrement, navigatie, bord cu zbaturi, jet-ski, scuba diving, snorkeling, călărie va
Oferta de la:  Z Tour

14 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Movenpick Resort & Spa Jimbaran Bali 4*+

12 nopti de la 1730 euro
Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali se află în staţiunea Jimbaran din regiunea Bali, la 100 m de plaja Jimbaran, şi pune la dispoziţie 4 piscine în aer liber. Acest complex de familie include, de asemenea, un centru spa, un centru de fitness, 5 restaurante, precum și 7 săli de conferinţe și evenimente. Proprietatea oferă oaspeţilor ciocolată în fiecare zi, la o anumită oră. De asemenea, la sosire minibarul din cameră este gratuit.
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Indonezia Bali, Hotel Sun Island Spa Legian 4*

10 nopti de la 1510 euro
Această proprietate se află la doar 9 minute de mers pe jos de Legian Beach! Sun Island Hotel & Spa Legian se află la 6 minute de mers cu mașina de plaja Kuta şi pune la dispoziţie un restaurant, o piscină în aer liber și un centru spa. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.
Centrul comercial Beachwalk este situat la 6 minute de mers cu maşina de Sun Island Hotel & Spa Legian, iar Aeroportul Internațional Ngurah Rai, la 20 de minute de mers cu maşina. La un cost suplimentar proprietatea poate aranja servicii de transfer de la/la aeroport.

Camerele sunt luminoase și au aer cond
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Indonezia :
46 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 1219 EURO si 2977 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro