Sejur Spania 2024 - oferte vacante si sejururi in Spania

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 152 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Spania Mallorca, Hotel Club Simo 3*

7 nopti de la 650 euro
Aparthotel Club Simó has 6 swimming pools, excellent sports facilities and saunas. It is 400 metres from Cala Millor Beach and offers free Wi-Fi throughout.

Club Simó''''s swimming pools include 4 outdoor pools and 2 children''''s pools. There are 10 tennis courts, 6 paddle tennis courts, 2 squash courts and a large gym with personal trainers. There is also a garage for bicycles.

All flats at Club Simó have a terrace, air conditioning, heating, satellite TV, 1 bedroom and a kitchenette.

The complex''''s main restaurant serves buffets. The on-site bar is open until 18:00.
Oferta de la:  Lala Travel Expert

2 . Sejur Spania Tenerife, Hotel Vanilla Garden (Adults Only) 4*

10 nopti de la 1432 euro
Localizare: Vanilla Garden Hotel (Adults Only) este situat in stațiunea Playa de las Americas, a fost inaugurat in 2015 si oferă facilități moderne. La doar câțiva pași, există numeroase locuri de divertisment. Zona de chill-out la hotel vă invită să vă relaxați. Plaja este la aproximativ 200 m. Baruri, restaurante, cluburi și magazine sunt situate în imediata vecinătate. Vanilla Garden Hotel se află la 3 minute de mers pe jos de zona Veronicas Strip și la 700 m de parcul acvatic Siam. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la 15 km de proprietate.

Facilitati: Hotel
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Spania Costa Del Sol, Hotel Princesa Solar 4*

7 nopti de la 920 euro
Princesa Solar este la 400 de Plaja La Carihuela din Torremolinos. Hotelul are o piscină în aer liber cu jacuzzi, saună şi sală de sport cu acces gratuit. Toate camerele au balcon cu vedere spre Mediterană.

De asemenea, camerele dispun de aer condiţionat, televizor cu ecran plat cu programe prin satelit şi pardoseală din lemn. Există un seif şi un minibar, iar baia privată are uscător de păr şi articole de toaletă. Se oferă acces Wi-Fi în schimbul unui cost suplimentar.

Hotelul are facilităţi pentru darts şi biliard. În apropierea Hotelului Solar 4* există un club de noapte cu bingo.

Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Spania Mallorca, Hotel More 3*

7 nopti de la 677 euro
Acest hotel este situat in puerto de Alcudia.

Facilitati hotel- hol cu receptie, lifturi, birou de schimb valutar, bar, restaurant, terminal de internet, inchirieri biciclete, servicii medicale.

Este la 1 metru de reteaua de transprot public, la 5 metri de plaja.

Facilitai camere- sala de baie, seif, balcon, telefon direct.


Oferta de la:  Ecovoyage Tour

5 . Sejur Spania Costa Blanca, Hotel AGUA AZUL 4*

7 nopti de la 950 euro
Situat la doar 400 de metri de plaja Levante B, acest hotel oferă un loc privilegiat în centrul oraşului Benidorm.


Printre facilităţile hotelului se numără o piscină mare în aer liber înconjurată de o grădină încântătoare, o terasă însorită şi un bar în aer liber pe plajă, în timpul verii, deschis din iunie până în septembrie.


Bucuraţi-vă de soare şi de atmosfera acestei staţiuni pline de viaţă cu Hotelul Agua Azul.
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Spania Costa Maresme, Hotel Lloret Santa 4*

7 nopti de la 630 euro
Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacances are o terasă pe acoperiș cu piscină. Este situat într-o zonă liniștită din Lloret de Mar, la 150 de metri de plaja Lloret și la 50 de metri de zona comercială.

Camerele Hotelului Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacances au aer condiționat, TV prin satelit, WIFI gratuit și baie privată. Majoritatea camerelor au balcon, iar câteva dintre ele au terasă privată.

Personalul de la recepția deschisă nonstop vă poate ajuta să rezervați bilete pentru tururi ghidate, spectacole live și alte evenimente.

Restaurantul tip bufet al Hotelului Lloret Santa Rosa b
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Spania Costa Maresme, Hotel H Top Royal Beach 4*

7 nopti de la 882 euro
Localizare: hotelul este situat la 150 m de cea mai frumoasa plaja din Lloret de Mar si 1 km de centrul statiunii, aproape de magazine, cafenele, baruri si restaurante
Camere: baie cu cada, dus, uscator de par, TV, telefon, uscator de par, seif, aer conditionat individual, balcon sau terasa
Facilitati: restaurant, bar, cafenea, piscina, jacuzzi, solar, miniclub, rent a car, animatie, spalatorie
Important! Transport gratuit pentru lantul hotelier H TOP (hoteluri situate in statiunile Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar si Lloret de Mar) cu rezervare in prealabil la recept
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Spania Costa Maresme, Hotel H Top Amaika 4*+

7 nopti de la 640 euro
Localizare: Hotelul H Top Amaika este situat la 100 m de plaja si la 250 m de centrul statiunii Calella.

Facilitati si servicii: receptie 24h, aer conditionat, inchiriere masini, ascensoare, schimb valutar, acces pentru persoane cu nevoi speciale, spalatorie, parcare, piscina exterioara, jacuzzi, sauna, restaurant (mic dejunul poate fi servit in sistem bufet sau continental), snack-bar, sala de fitness, sali de conferinte, zona Wi-Fi (internet), camera pentru bagaje, mini-club, programe de animatie.

Dotari camere: Hotelul dispune de 228 de camere duble dotate cu baie cu cada si articol
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Spania Ibiza, Hotel AMARE BEACH 4*

7 nopti de la 1490 euro
Amplasare
Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Sant Antoni de Portmany, in imediata apropiere față de plajă.

Dotări
Intr-o clădire principală cu 9 etaje și o clădire auxiliară cu 5 etaje, clienții vor găsi 9 camere single și 362 de camere duble. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există 4 lifturi și facilități
Oferta de la:  SALAMANDRA HOLIDAYS

10 . Sejur Spania Tenerife, Hotel Riu Arecas 4*

7 nopti de la 1035 euro
Hotelul este situat in zona rezidentiala Costa Adeje- Tenerife, la aproximativ 350 m de plaja si vis-a- vis de hotelul Riu Palace- care are iesire directa la plaja.

Hotelul dispune de 370 camere, frumos mobilate,dotate cu baie proprie, uscator de par, TVsat, minibar, radio, etc.Serviciile hotelului sunt de foarte buna calitate, ceea ce il recomanda a fi unul dintre cele mai bune din zona.

Facilitati hotel: restaurante, baruri, bar la piscina, sala fitness, sala tenis, 2 piscine pentru adulti si una pentru copii, solarium, etc.
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Spania Gran Canaria, Hotel Servatur Waikiki 4*

7 nopti de la 800 euro
Servatur Waikiki is located in Playa del Ingles, a 5-minute drive from the beach. This hotel offers an on-site restaurant and bar, terrace, and shared outdoor swimming pool.

Each air-conditioned room in this hotel comes with free WiFi, 2 single beds, a flat-screen TV, and wardrobe. The private bathroom includes a shower.

Servatur Waikiki has a 24-hour front desk and offers currency exchange services. There is a fitness centre, solarium, and tennis court available, as well as a golf range. An airport shuttle can be arranged for an extra charge.

You can find a shopping centre 900 metre
Oferta de la:  Ecovoyage Tour, Lala Travel Expert

12 . Sejur Spania Costa Brava, Hotel Nenominalizat 4*

7 nopti de la 650 euro
Hotel 4 stele Costa Brava!

Nominalizarea statiunii / hotelului va fi facuta la inscriere, in functie de disponibilitatea din momentul inscrierii.














Oferta de la:  Ecovoyage Tour

13 . Sejur Spania Mallorca, Hotel Ipanema Park 3*

7 nopti de la 660 euro
Hotelul Ipanema Park este situat în El Arenal, la 400 de metri de plajă. Se afla la 500 de metri de plaja Playa de Palma. Portul de agrement El Arenal se află la 1 km de proprietate.

Printre punctele de atracție renumite din apropiere de Ipanema Park se numără plaja Calo de Sant Antoni, plaja Es Calonet des Fornàs și parcul acvatic Aqualand din El Arenal. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 10 km de hotel.

Hotelul Ipanema Park oferă cazare liniştită în camere curate şi bine decorate, precum şi o locaţie excelentă. Toate camerele au aer condiţionat şi
Oferta de la:  Lala Travel Expert

14 . Sejur Spania Mallorca, Hotel Grupotel Montecarlo 4*

7 nopti de la 1230 euro
Localizare: Situat la 300 de metri de plajă, în centrul statiunii Ca''n Picafort, Grupotel Montecarlo oferă camere spațioase alături de saloane elegante, grădini frumoase și terase.Hotelul Montecarlo are camere duble și single.

Facilitati: hol primitor cu o recepţie de 24 de ore, un seif, un birou de schimb valutar. Servicii suplimentare oferite de acest hotel includ o cafenea, un bar, o sală de jocuri, o sală de conferinţe, o sală TV, un restaurant cu aer condiţionat, cu o zonă de nefumători si highchairs pentru copii. Există un serviciu spălătorie precum şi asistenţa medicală, parcare, ga
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Spania Costa Blanca, Hotel Benidorm Centre 4*

7 nopti de la 1154 euro
Situat in orasul Benidorm, aproape de restaurante baruri, magazine si la 200m de plaja Levante.

Hotelul a fost recent renovat si este cunoscut pentru atmosfera sa linistita si relaxanta.

Oferta de la:  Z Tour
Sejur Spania :
152 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 456 EURO si 1890 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro