Sejur Thailanda 2024 - oferte vacante si sejururi in Thailanda

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 52 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Thavorn Palm Beach Resort 4*

8 nopti de la 2775 euro
The resort features 209 contemporary Thai-style furnished rooms in 3 interconnecting low-rise buildings. Five swimming pools are set amongst exoticly landscaped gardens that will bring the guest nearer to the tropical natural beauty of the resort.

Room

Quality Thai colonial decor reflects a comfortable and elegant theme that surpasses all expectations. Each room has a spacious private balcony sea facing over Karon Beach.
Also we offer three types of suites the Banburi Suite, Coconut Suite and Chaba Suite.

Resort Services:
• Duty Manager – 24 hours • Money Exchange Serv
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Mai Khao Palm Beach 4*

10 nopti de la 4270 euro
This property is 2 minutes walk from the beach. Located just a 2-minute walk to the beach, Maikhao Palm Beach Resort is uniquely designed in traditional Thai style. The property boasts fully furnished and spacious rooms and an extensive swimming pool enclosing the building. Free private parking is available on site.

Each room at this hotel is air conditioned and features a TV. You will find a kettle in the room. Rooms are equipped with a private bathroom fitted with a bath.

Guests can enjoy the on-site restaurant. There is a 24-hour front desk at the property.

Splash Jungle Water Par
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel BURASARI PHUKET 4*

9 nopti de la 1309 euro
Tropical Burasari Phuket este situat de-a lungul plajei Patong, la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Jungceylon. Complexul oferă WiFi gratuit, 2 piscine în aer liber și un restaurant.

Burasari Phuket se află la 10 minute de mers pe jos de cartierul cu viața de noapte Bangla Road. Complexul se află la 40 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. La cerere, hotelul oferă serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Camerele Resort Burasari sunt dotate cu aer condiționat și au balcoane sau terase private. Toate camerele au TV prin satelit
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Crowne Plaza Phuket Panwa Beach Resort 5*

11 nopti de la 2060 euro
Crowne Plaza Phuket Panwa Beach Resort este un punct ideal de unde se poate descoperi Phuket, fiind situat pe plaja liniștită Panwa. Aflat la doar 5.0 km de centrul oraşului, turiştii sunt perfect poziţionaţi pentru a se bucura de atracţiile şi activităţile acestuia. Un ecosistem bine păstrat şi proximitatea faţă de Golful Makham, Phuket Aquarium, Capul Panwa dau acestui hotel un şarm special.

Pentru confortul şi plăcerea oaspeţilor, acest hotel oferă concierge, tururi, room service, bar piscină, facilităţi persoane cu handicap.

În plus, toate camerele de oaspeţi dispun de o gamă largă
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Beyond Resort Kata 4*

10 nopti de la 4865 euro
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat într-o zonă privilegiată, la malul mării, Kata Beach Resort and Spa are vedere spectaculoasă la plaja cu nisip Kata și la apele turcoaz ale Mării Andaman. Complexul oferă 3 restaurante, care servesc fructe de mare şi vinuri din crama proprie. Accesul WiFi este gratuit în zona holului.

Oaspeţii pot petrece după-amiezi liniştite la una dintre cele 2 piscine, cu bar și zonă pentru copii. Opțiunile de petrecere a timpului liber includ un centru de fitness, tratamente de spa private la Kanda Spa și excursii organizate de biroul d
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Deevana Plaza Phuket 5*

7 nopti de la 1250 euro
Deevana Plaza Phuket este situat la mai putin de 1 km de bulevardul popular Bangla si de Jungceylon Mall. Hotelul ofera un centru spa si 2 piscine spa in aer liber. Sunt disponibile 5 optiuni de luat masa. Deevana Plaza Phuket este la 5 minute de mers pe jos de plaja Patong. Se afla la 15 minute de mers pe jos de centrul comercial Jungceylon. Capul Phromthep este la 30 km de hotel.

Camerele moderne de la Deevana Plaza Phuket sunt amenajate cu elemente traditionale. Au balcon privat cu vedere la piscina sau la oras. Dotarile includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu si facilitati pentru
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Thailanda Khao Lak-lam Ru, Hotel Khao Lak Laguna Resort 4*+

7 nopti de la 1279 euro
Oferta de la:  Infinite Travel

8 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Grand Mercure Phuket 5*

10 nopti de la 1720 euro
Grand Mercure Phuket Patong se află la 600 de metri de strada Bangla. Oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea are o piscină şi un centru de fitness.

Hotelul se află la 300 de metri de plaja din Patong, iar Aeroportul Internaţional din Phuket este la 40 km.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi frigider. Baia privată are duş. Proprietatea asigură articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Unele tipuri de camere au şi balcon.
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Le Meridien Phuket Beach Resort 5*

12 nopti de la 2035 euro
Localizare: este situat direct pe plaja fina de nisip Karon Beach (plaja privata) , in apropierea oraselor Karon, Katu si a Templului Karon, cu acces facil la Aeroportul International Phunket.

Facilitati hotel: Hotelul are 470 de camere dispuse pe 6 etaje, 2 piscine, piscina pentru copii, 5 restaurante (dintre care unul cu aer conditionat), cafenea, bar, club pentru copii, magazine, sauna, spa cu baie de aburi (contra cost), biliard, 4 terenuri de tenis, baschet, minigolf, volei de plaja. Contra cost: scufundari, snorkelling.

Camere sunt decorate in stil thailandez camere dispun de baie
Oferta de la:  Z Tour

10 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach 5*

10 nopti de la 2025 euro
Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach se află pe plaja liniștită Tri-Trang, la 16 km de orașul Phuket și la 3 km de stațiunea plină de viață Patong. Acest complex este potrivit pentru familii și oferă 3 piscine amenajate, 8 restaurante, un centru spa premium, un club pentru copii, activități de agrement şi o plajă privată. WiFi este disponibil gratuit în toate camerele și în zonele publice ale hotelului.

Toate camerele au decor modern, TV cu ecran plat, cutie de valori și balcon privat. Unele camere oferă acces direct la piscină sau la plajă. Baia privată este dotată cu duș și cad
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Sunwing Kamala Beach 4*

9 nopti de la 1102 euro
Boasting 8 outdoor pools, Sunwing Kamala Beach in Phuket enjoys beautiful views of the Andaman Sea. This family-friendly resort offers 2 restaurants, an on-site convenience store and a wide selection of both free and paid activities for children in MiniLand. Free WiFi is available in the lobby.

Colourful and bright, air-conditioned rooms are very spacious and come with a kitchenette. A satellite TV, electronic safe and minibar are included. En suite bathrooms have hot-water showers and bathrobes.

Sunwing Kamala Beach is a 10-minute drive from nightlife and shopping at Patong. It is with
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Intercontinental Phuket Resort 5*

11 nopti de la 1830 euro
Situat în Kamala Beach, InterContinental Phuket Resort oferă cazare pe malul mării la 1,1 km de Phuket FantaSea și oferă diverse facilități, cum ar fi biciclete gratuite, o grădină și un bar. Oferind room service, această proprietate are, de asemenea, un restaurant și un loc de joacă pentru copii. Complexul are o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment de seară și o recepție deschisă 24 de ore pe zi.

Unitățile de la stațiune dispun de aer condiționat, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, DVD player și o baie privată cu o cadă, uscător de păr și articole de toaletă gra
Oferta de la:  Z Tour

13 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Andaman Seaview 4*

12 nopti de la 1389 euro
Acestă unitate de cazare, amplasată în Phuket, de-a lungul drumului către Plaja Karon, este orientată către Marea Andaman. Aceasta vă oferă 2 localuri unde puteţi lua masa, 2 piscine în aer liber şi camere spaţioase, prevăzute cu un balcon privat şi o conexiune de internet Wi-Fi.

Restaurantul Maneekram oferă room service timp de 24 de ore pe zi. Acesta serveşte zilnic un mic dejun şi oferă un meniu fix la prânz şi la cină. Snackbar-ul Pool serveşte băuturi, precum şi mese uşoare, cum ar fi sandvişuri, salate şi deserturi.

Andaman Seaview Hotel - Karon Beach se află la 5 minute de plimba
Oferta de la:  Z Tour

14 . Sejur Thailanda Krabi, Hotel Beyond Resort Krabi 4*

10 nopti de la 1423 euro
Localizare : situat pe plaja privata Klong Muang Beach , la 7 km de Ao Nang Beach, la 11 km de Railay Beach si 45 de minute de Aeroportul din Krabi.
Facilitati camere: Cu designul relaxat Thai, modern, cu aer condiţionat, camere au vederi frumoase la grădini, piscină , toate au TV prin cablu cu ecran plat, minibar şi seif personal. En suite bai cu un uscător de păr.
Facilitati hotel : Cu o piscină în aer liber, de asemenea are un centru de fitness şi un restaurant. Oaspeţii se pot răsfăţa cu un masaj de relaxare thailandez, sau aranja excursii de o zi la birou de turism, schimb valut
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Thailanda Phuket, Hotel Aqua Resort Phuket (Rawai) 4*

11 nopti de la 1190 euro
Localizare: Aqua Resort Phuket este amplasat pe Plaja Rawai la 3,2 km de Muzeul Scoicilor Phuket si la 9 km de Parcul Suan Luang. Cel mai apropiat aeroport este International Phuket la 33 km distanta de resort. Facilitati: Resortul dispune de piscina, sala de fitness, WIFI, servicii de curatatorie contra cost, receptie 24/7, parcare, WIFI Restaurant: -Main Restaurant serveste preparate culinar
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Thailanda :
52 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 959 EURO si 4865 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro