Sejur Cipru 2024 - oferte vacante si sejururi in Cipru

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 58 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Cipru Ayia Napa, Hotel Tasia Maris Oasis 4*

7 nopti de la 902 euro
Situat pe o colină, la 5 minute de mers pe jos de centrul staţiunii Agia Napa, Tasia Maris Oasis oferă camere decorate modern, cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon privat. Include o piscină cu formă neregulată, 2 restaurante şi 2 baruri.

Camerele şi suitele de la Tasia Maris au un decor minimalist, în nuanţe de alb şi gri. Oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi aer condiţionat. Baia este dotată cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Restaurantul principal serveşte un mic dejun tip bufet şi cina, iar la restaurantul de lângă piscină se serveşte masa
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Cipru Protaras, Hotel Kapetanios Bay 3*

7 nopti de la 609 euro
Locatie: Recomandat cuplurilor si familiilor, se afla la doar 5 minute de plaja cu nisip si la doar 15 minute de vestita plaja cu nisip alb, intr-o zona cu restaurante, baruri si taverne.
Camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV Satellite, baie cu uscator de par, balcon.
Facilitati: restaurant, 2 baruri, magazin de suveniruri, piscina interioara, piscina exterioara, teren de tenis, mese de tenis, loc de joaca pentru copii, program de animatie.
Oferta de la:  D.A. TURISM

3 . Sejur Cipru Famagusta, Hotel Salamis Bay Conti 5*

7 nopti de la 885 euro
Localizare: pe malul marii, la 8 km de centrul orasului Famagusta si la 63 km de aeroportul din Larnaca. Hotelul se afla in zona Famagusta.
Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat, seif, uscator de par, mocheta (cladirea principala), pachet (vile), balcon. Hotelul
Facilitati hotel: restaurant principal, centru fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, piscina interioara cu sectiune pentru copii, volei, darts, table, sah, tenis de masa, teren de tenis.
Servicii cu plata: casino, spalatorie, room-service 24h, biliard, jocuri video, inchirieri biciclete, fotbal de masa,
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

4 . Sejur Cipru Ayia Napa, Hotel Zoi Ayia Napa 4*

7 nopti de la 516 euro
ZOI Ayia Napa are o piscină în aer liber, grădină, un restaurant și un bar în Ayia Napa. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un serviciu de concierge și un spațiu de depozitare a bagajelor, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Unitatea de cazare oferă room service, o recepție deschisă nonstop și schimb valutar pentru oaspeți.

Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, ceainic, frigider, cuptor cu microunde, cutie de valori, TV cu ecran plat, terasă și baie privată cu duș. Zoi Ayia Napa oferă anumite unități cu vedere la piscină, iar
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

5 . Sejur Cipru Larnaca, Hotel Livadhiotis City 2*

7 nopti de la 409 euro
Localizare: la numai 100 de m de plaja Phinikoudes din Larnaca, in centrul orasului, inconjurat de cafenele si restarante. Se afla la o distanta de 10 minute de Aeroportul International Larnaca.

Facilitati: cafenea deschis 24 de ore pe zi, bar, internet Cafe, camera de jocuri, schimb valutar, inchirieri masini, motociclete sau biciclete.

Dotari camere: aer conditionat, Tv satelit, telefon cu linie directa, radio, seif, filtru cafea, acces internet, minibar sau frigider, masa si fier de calcat, uscator de par, baie cu dus, balcon.
Oferta de la:  D.A. TURISM, Z Tour

6 . Sejur Cipru Ayia Napa, Hotel Amarade - Adults Only 4*

7 nopti de la 949 euro
Acest complex hotelier de 4 stele se află la doar 300 de metri de plaja din Ayia Napa și la 1 km de centrul stațiunii. Toate camerele au balcon spațios infinit cu sticlă, iar majoritatea oferă vedere la mare.

Toate camerele de la Amarande (Adults Only) au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, panou de comandă pentru dispozitivele din cameră, prize de încărcare USB și baie cu chiuvetă dublă. Este disponibil WiFi gratuit în toate zonele.

Amarande (Adults Only) are o piscină mare în aer liber și o zonă de terasă înconjurată de șezlonguri. Oaspeții cazați în suitele Prestige cu acces dir
Oferta de la:  D.A. TURISM

7 . Sejur Cipru Ayia Napa, Hotel Aktea Beach Village 4*

7 nopti de la 579 euro
Aktea Beach Village se află în stațiunea Agia Napa, la 200 m de plajele Nissi şi Sandy. Oferă un teren de tenis iluminat, o piscină orientată spre mare cu terasă la soare spaţioasă, precum şi unități de cazare elegante.

Aktea Beach pune la dispoziţie studiouri şi apartamente cu aer condiţionat. Toate unitățile de cazare au cameră de zi și chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde. Sunt oferite seif, TV prin satelit şi uscător de păr.

Oaspeţii se pot relaxa la clubul de sănătate, care are piscină interioară, baie turcească şi cadă cu hidromasaj. Aveți, de asemenea, la dispoziție un ce
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Cipru Ayia Napa, Hotel MARGADINA LOUNGE 4*

4 nopti de la 529 euro
MARGADINA HOTEL este situat în Ayia Napa, la mai puțin de 1 km de plaja Pantachou, și oferă un centru de fitness, o parcare privată gratuită, o grădină și o terasă. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, un club pentru copii, o recepție deschisă nonstop și WiFi gratuit. Unele unități au balcon cu vedere la mare.
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Cipru Larnaca, Hotel Golden Bay Beach 5*

7 nopti de la 679 euro
Localizare: intr-un peisaj format din gradini tropicale, de-a lungul plajei cu nisip fin, la marginea zonei turistice a orasului Larnaca.

Facilitati: Hotelul are in dotare 4 restaurante, 4 baruri, piscina exterioara si interioara, jacuzzi interior si exterior, piscina si teren de joaca pentru copii, mini club, centru de sanatate si intretinere, salon de infrumusetare, sauna, masaj, sali de conferinte, teren de tenis, magazin de suveniruri, baby sitting si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.

Dotari camere: Hotelul detine 194 de camere si suite luxoase, mobilate elegant si
Oferta de la:  D.A. TURISM, Z Tour , Unique Au Monde

10 . Sejur Cipru Larnaca, Hotel Radisson Beach Resort Larnaca 5*

7 nopti de la 978 euro
Oferind biciclete gratuite și o piscină în aer liber, Radisson Beach Resort Larnaca este situat în Larnaka, la 500 de metri de plaja Voroklini și la 1 km de plaja Yanathes. Proprietatea este situată la 6,9 km de Piața Europei, la 7,1 km de portul de agrement Larnaca și la 7,3 km de Promenada Finikoudes. Proprietatea este situată la 7,9 km de Piața Sfântul Lazăr și la 8,2 km de Muzeul Bizantin al Sfântului Lazăr.

Fiecare cameră are aer condiționat, iar unele camere ale complexului au balcon.

Opțiuni de mic dejun continental și tip bufet sunt disponibile zilnic la Radisson Beach Resort La
Oferta de la:  Unique Au Monde

11 . Sejur Cipru Kyrenia, Hotel Riverside Garden Resort 4*

7 nopti de la 695 euro
Localizare: Riverside Garden Resort (cunoscut si sub numele de Riverside Holiday Village) este un hotel de 4 stele în apropiere de Kyrenia, în însoritul Cipru de Nord. Ruinele Buffavento, The Bellapais Abbey, portul Kyrenia/ Girne și Castelul Kyrenia/ Girne sunt într-o distanță relativ scurtă de conducere la locul de cazare.

Facilități: restaurant premium nou construit, Sala de jocuri, Birou de închiriat mașini, Rent-a-bike, Teren de tenis, Pub englezesc, restaurant, Loc de joacă pentru copii, baby sitting, teren Volei și baschet, Piscina exterioara, Piscină Aqua Park, cu 4 tobogane, Pisc
Oferta de la:  Jolly Tours

12 . Sejur Cipru Kyrenia, Hotel Manolya 3*

7 nopti de la 666 euro
Orientat spre apele albastre ale Mediteranei, Hotelul Manolya este situat în satul de coastă Lapta şi oferă camere cu aer condiţionat şi cu vedere la mare sau la munte. Hotelul are o terasă cu vedere la mare şi o piscină.

Toate camerele de la Manolya au TV prin satelit, minibar, mobilier de lemn şi veioze portocalii. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă.

Manolya pune la dispoziţie restaurante interioare şi în aer liber care servesc mâncăruri internaţionale şi din bucătăria cipriotă. Se poate comanda şi mâncare vegetariană, iar barul American al hotelu
Oferta de la:  Jolly Tours

13 . Sejur Cipru Kyrenia, Hotel Sempati 3*

7 nopti de la 595 euro
Localizare: Hotelul Sempati este situat intr-o zona linistita, la 150 m de plaja, la 2 km de satul Lapta si la 12 km de orasul Kyrenia. Aeroportul Larnaca se afla la o distanta de 90 km (o ora si jumatate de mers cu masina). Hotelul este situat intr-o zona cu peisaje montane minunate si vederi spectaculoase ale Marii Mediterane. A fost renovat integral in anul 2019 si reclasificat la 4*.

Facilitati hotel: restaurant, cafe-bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, internet wi-fi la receptie.

Dotari camere: Hotelul are 64 de camere, fiecare cu o baie proprie, minibar (contracost),
Oferta de la:  Jolly Tours

14 . Sejur Cipru Bafra (Vokolida), Hotel NOAHS ARK 5*

7 nopti de la 860 euro
Hotelul este localizat pe malul marii, in zona Bafra.

Tip masa:
Ultra All Inclusive.

Localizare HOTEL NOAHS ARK:
Hotelul se afla la 42 km de centrul orasului Famagusta si la 92 km de aeroportul din Larnaca.

Plaja:
Hotelul se afla pe plaja cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere:
Hotel Noahs Ark are camerele dotate cu: telefon, LCD TV, minibar, aer conditionat, seif, uscator de par, mocheta, balcon, cablu si internet wireless, balcon sau terasa. Camerele nu dispun de pat suplimentar.

Facilitati HOTEL NOAHS ARK:
Hotelul dispune de: restau
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

15 . Sejur Cipru Ayia Napa, Hotel Flora Maria Apart 3*

7 nopti de la 474 euro
Flora Maria Aparthotel este situat în centrul staţiunii Ayia Napa şi
are terasă la soare și vedere la grădină. Mănăstirea din Agia Napa este
la 500 de metri de proprietate. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit
la internet WiFi şi parcare privată gratuită.
Unitățile de cazare oferă aer condiţionat şi TV cu canale prin
satelit. Unele unități au terasă și/sau balcon. Chicineta are frigider.
Prosoapele sunt incluse.
Oaspeţii se pot relaxa la barul şi restaurantul proprietăţii.
Parcul acvatic Ayia Napa se află la 5 km de Flora Maria Aparthotel.
Aeroportul Internaţional din Larnaca este
Oferta de la:  Ecovoyage Tour
Sejur Cipru :
58 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 409 EURO si 2230 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro