Sejur Turcia 2024 - oferte vacante si sejururi in Turcia

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 148 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Turcia Belek, Hotel Spice & Spa 5*

7 nopti de la 890 euro
Locatie: pe plaja privata, la 1 km fata de centrul statiunii Belek si la 35 km de aeroportul Antalya.

Facilitati hotel:
* restaurant principal in sistem bufet deschis
* 5 restaurante a la carte (turcesc, chinezesc, pescaresc, italienesc, asiatic)
* baruri: in hol, la piscina, la discoteca, pe plaja, snack bar, vitamin bar;
* piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii
* loc de joaca pentru copii, mini club (4-12 ani), club junior (13-16 ani), aquapark, animatie
* discoteca, sala fitness, bowling, SPA, baie turceasca, sauna, masaj, jacuzzi
* tenis de camp, tenis de
Oferta de la:  Lala Travel Expert

2 . Sejur Turcia Belek, Hotel Orange County Belek 5*

7 nopti de la 715 euro
Situat în Belek, lângă o plajă privată proprie, acest hotel luxos oferă WiFi gratuit, un centru spa și o piscină interioară cu 3 tobogane de apă. Camerele luminoase și spațioase sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit.

Toate camerele sunt mobilate în stil contemporan și au o baie modernă cu halate și papuci. Unele includ o zonă de relaxare cu canapea și țesături bogate. În cameră, oaspeții vor găsi 1 sticlă de vin și un platou cu fructe din partea casei.

În sezonul cald, oaspeții cazați la Orange County Resort Hotel Belek au la dispoziție o piscină mare în aer liber, cu toboga
Oferta de la:  Z Tour , Lala Travel Expert

3 . Sejur Turcia Ozdere, Hotel Paloma Club Sultan 5*

7 nopti de la 901 euro
Situare: Hotelul este situate la 1.5 km de Ozdere si 45 km de aeroportul din Izmir.
Cazare: Hotelul dispune de 391 camere, din care 192 camere standard, 16 suites, 119 family room si 64 camere superior. Toate camerele au balcon cu vedere la mare sau la gradina, A/C centralizat, telefon, satelit TV, seif, uscator de par, mini bar.
Facilitati: aerobic, fitness, jocuri pe calculator, discoteca, baie turceasca, sauna, masaj, mini club, sala de conferinte, spalatorie, babysitting, rent a car, servicii medicale, magazine.
Servicii: All inclusive - mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina ti
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

4 . Sejur Turcia Antalya, Hotel Galaxy Beach Resort 4*

7 nopti de la 380 euro
Hotelul Galaxy Beach este situat pe propria plajă privată, în Alanya. Din facilităţile de lux fac parte o saună şi baie turcească. Toate camerele sunt prevăzute cu balcon şi zonă de relaxare.Camerele au aer condiţionat şi vedere spre zona piscinei sau spre Marea Mediterană. Fiecare cameră are TV prin satelit şi un minibar.La centrul de fitness puteţi avea parte de un antrenament energizant. În lunile calde este oferită o piscină în aer liber. Există, de asemenea, o piscină şi un loc de joacă pentru oaspeţii mai tineri.În fiecare dimineaţă puteţi servi un mic dejun tip bufet. Galaxy Beach poat
Oferta de la:  Unique Au Monde

5 . Sejur Turcia Marmaris, Hotel Premier Nergis Beach & SPA 4*

7 nopti de la 617 euro
PREMIER NERGIS BEACH se află în Marmaris și are bar, restaurant, piscină sezonieră în aer liber și centru de fitness. Facilitățile includ room-service, recepție cu program nonstop și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele proprietății. Oaspeții au la dispoziție o grădină și terasă.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, dulap, cadă sau duș și uscător de păr.
Printre punctele de atracție renumite din apropierea unității de cazare se numără plaja publică din Marmaris, centrul comercial Karacan Point și locul de desfășurare al pieței de
Oferta de la:  D.A. TURISM

6 . Sejur Turcia Side, Hotel WELL PALACE SIDE 5*

10 nopti de la 996 euro
Situat în Side, la 700 de metri de plaja publică Evrenseki, WELL PALACE SIDE oferă cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Oferind un club pentru copii, această proprietate întâmpină oaspeții cu un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, ceainic, minibar, cutie de valori, televizor, balcon și baie privată cu duș sau cadă.
Oferta de la:  D.A. TURISM

7 . Sejur Turcia Belek, Hotel Adora Golf Resort 5*

7 nopti de la 802 euro
Localizare: hotelul se afla la 39 km de Antalya si la 29 km de aeroport. Este situat chiar pe plaja.

Cazare: toate camerele sunt standard (2+1pax) si detine: balcon/ terasa, vedere spre mare/ gradina, baie privata cu cada (camerele de club au dus), uscator de par, telefon direct, A/C, mini bar, mocheta, seif, TV satelit si muzica.

Facilitati hotel: receptie non stop, bar, aer conditionat, restaurant, piscina, biliard, teren de golf, centru SPA, teren de sport, magazin, gradina, parcare, exchange, spalatorie, transfer de la aeroport.
Oferta de la:  Lala Travel Expert

8 . Sejur Turcia Side, Hotel Royal Atlantis 5*

7 nopti de la 645 euro
Hotelul este situat in regiunea Gundogdu, la 15 km de Side si Manavgat si la 45 km de aeroportul din Antalya.

Hotelul dispune de un numar total de 244 camere, din care 162 camere standard (2+1 pers), 40 camere family (2+2 pers), 30 camere pentru persoanele cu dizabilitati, 8 camere deluxe si 4 camere pentru luna de miere.

Toate camerele dispun de baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, seif, mini bar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare si apa), TV satelit LCD si canale de muzica, mocheta, balcon.

Camerele deluxe au un dormit
Oferta de la:  D.A. TURISM

9 . Sejur Turcia Kusadasi, Hotel Kustur Club Holiday Village 5*

7 nopti de la 342 euro
Localizare: Kustur Club Holiday Village este situat aproape de centru statiunii Kusadasi, la 65 km de aeroportul din Izmir, chiar pe plaja.

Cazare: hotelul detine 252 camere duble, 64 triple, 24 camere family, 6 apartamente, 4 apartamente cu pat tip king.

Camerele sunt dotate cu balcon, telefon, minibar, TV satellite, aer conditionat, baie cu cada sau dus si uscator de par.

Facilitati: Restaurant principal, restaurant fast food, restaurant à la Carte, snack bar, bar la piscina si pe plaja; zoo, shoping center, parcare, disco, amfiteatru; piscina exterioara cu tobogane, piscina pentr
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

10 . Sejur Turcia Alanya, Hotel Hedef Resort 5*

9 nopti de la 626 euro
Localizare: Hotel Hedef Resort & Spa Alanya este situat la 100 km de aeroportul orasului Antalya, la 12 km de orasul Alanya, la 50 m peste drum de plaja proprie. Construit în anul 2006, cu o suprafata totala de 16000 mp.

Facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (turcesc si pescaresc), 6 baruri, piscina exterioara, piscina acoperita (cu încalzire), 3 tobogane de apa, cabinet medical (2 ore pe zi), sala TV, coafor, SPA, salon de frumusete, spalatorie, curatatorie chimica, centru comercial, schimb valutar, rent-a-car, parcare, 2 sali de conferinte (pentru 600 - 200 pers.).
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Turcia Kusadasi, Hotel KARAASLAN INN 4*

7 nopti de la 269 euro
Hotelul By Karaaslan Inn este situat în centrul orașului Kusadasi, vis-a-vis de faleza și oferă vedere la Marea Egee.
Acesta are o piscină în aer liber, un restaurant pe acoperiş cu vedere panoramică şi acces WiFi gratuit. Restaurantul de pe acoperiș al Hotelului By Karaaslan Inn servește preparate din bucătăria turcească și internațională și oferă vedere panoramică la Marea Egee. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de băuturi şi gustări la barul de la piscină. Centrul de spa al hotelului este ideal pentru relaxare. Acesta oferă servicii de masaj, saună şi hamam.
Hotelul oferă camere cu a
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

12 . Sejur Turcia Belek, Hotel Sherwood Dreams Resort Belek 5*

7 nopti de la 910 euro
Localizare:
Hotel Sherwood Dreams Resort Belek este situat la circa 3 km fata de orasul Belek, la circa 25 km fata de orasul Side, pe plaja de nisip. Este deschis in 2011.

Facilitati Hotel: 300 camere, receptie, lifturi, internet (contra cost), sali de conferinta, restaurant principal cu bucatarie internationala si locala, 2 restaurante a la carte, snack restaurant, baruri diverse, disco bar (deschis intre orele 23:00-02:00), magazine, locuri de parcare. In gradina: piscina cu terasa si pajiste, tobogane, umbrele si sezlonguri.
Sporturi: tenis, bachet, tenis de masa, volei pe plaja, aqu
Oferta de la:  Lala Travel Expert

13 . Sejur Turcia Side, Hotel Port River 5*

7 nopti de la 648 euro
LOCALIZARE: la 250 de metri de plaja - dispunde de shuttle bus pana la plaja. Hotelul se afla la 7 km de Side, 70 km de Antalya, 65 de km de aeroportul Antalya si 5 km de Manavgat.
CAPACITATE: 240 de camera, 525 de paturi din care 226 sunt camere standard, 10 family rooms si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati.
FACILITATI HOTEL: Hotelul este deschis in anul 2015, este construit pe o suprafata de 30 000 mp.Hotelul dispune de: restaurant principal, 2 restaurant a la carte, baururi, programe de animatie in timpul zilei si seara, piscina exterioara, piscina interioara, piscina exterioara p
Oferta de la:  D.A. TURISM

14 . Sejur Turcia Side, Hotel SIDE ROYAL STYLE 5*

7 nopti de la 553 euro
Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Side Royal Style se află în Side și are centru de fitness, bar, lounge comun și grădină. Proprietatea oferă recepție deschisă nonstop, restaurant, parc acvatic și piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului. La proprietate, oaspeții au la dispoziție program de divertisment seara, hamam și room service.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, fierbător, birou, duș și uscător de păr. Camerele includ seif, unele camere au balcon, iar altele oferă vedere la piscină. De a
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

15 . Sejur Turcia Antalya, Hotel Serenis 5*

7 nopti de la 545 euro
Localizare:
Hotelul este situat în cartierul Kumkoy, la 5 km de orașul antic Side, la 8 km de centrul orașului Manavgat și la doar 700 m de plajă. Facilitățile locale pot fi găsite la 1 km de hotel, în timp ce Aeroportul Antalya este situat la aproximativ 62 km distanță
Facilitati hotel:
- receptie, room service, lift, lobby bar, snack bar, lounge bar, beach bar, prosoape, sezlonguri, piscina, piscina cu 2 etaje, 1 piscina cu bazin cu terasa, o piscina pentru copii, o piscina interioara 5 topogane, sala de fitnes, volei, tenis de masa, mini club, mini disco,
Camerele sunt dotate cu : TV
Oferta de la:  Coral Tours
Sejur Turcia :
148 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 182 EURO si 3675 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro

Alde Tour

oferte de last minute, early booking sau servicii de zboruri, cazare și city break, oricând doriți, în timp real.

www.aldetour.ro
Malta Travel

septembrie in malta de la 499 euro/pers 7 nopti cazare cu mic dejun, avion, taxe aeroport,bagaj cala, transfer

www.malta.ro
Oferte Speciale Vacanta 2023

tarife si disponibilitati in timp real. rezerva-ti vacanta acum! click aici!

www.vacantelastminute.ro
Estella Travel

turismul este o arta, arta de a oferi turistului exact ceea ce are nevoie in limitele bugetului disponibil.

www.estellatravel.ro
Oferte Last Minute 2023

scopul principal al agenției noastre de turism este să ofere clienților o experiență de călătorie plăcută și fără griji

agentiideturism.infoturism.ro
Tunisia sezon 2024

tarife early booking pentru vacanta dvs! informatii si inscrieri: 0722.507.303 / oferte@borealtours.ro

borealtours.ro
Z Tour

fie ca va intereseaza o calatorie de afaceri sau o vacanta, z tour va pune la dispozitie serviciile pe care le asteptati

www.ztour-travel.ro
Silver Holiday

agentie tour operatoare. ne caracterizeaza: seriozitatea, corectitudinea, discretia si promptitudinea.

www.silverholiday.ro
TRAVEL SMART

sejur in egipt la 359 euro , hotel grand 4*,7 n din 26 mai, all inclusive , avion din cluj!!!informatii la 0765613316 sau agentiatravelsmart@gmail.com

www.travelsmart.ro
Flipper Tour

agentie de turism tour operatoare, se ocupa cu turism intern si international, asigurari, rca, transport

www.flippertour.ro
Zanzy Tour

zanzy tour este o agentie de turism touroperatoare ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul turismului

www.infoturism.ro