Sejur Grecia 2024 - oferte vacante si sejururi in Grecia

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 275 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Grecia Insula Thassos, Hotel Blue Sea Beach 2*

7 nopti de la 485 euro
Hotelul Blue Sea este situat pe plaja de nisip Chrissi Ammoudia, înconjurat de pini. Hotelul oferă camere cu balcoane spre Marea Traciei şi Muntele Ipsario. Camerele cu baie privată sunt dotate cu TV şi frigider.

Toate au aer condiţionat şi mobilier clasic. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice ale Hotelului Blue Sea.

Micul dejun este servit zilnic la barul de pe acoperiş, care oferă vederi panoramice spre Golful Skala Potamia. Snack barul oferă băuturi răcoritoare şi mese uşoare. Sunt disponibile facilităţile de grătar. Plaja Chrissi Ammoudia se întinde pe mai mult de 3 km de coas
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Grecia Insula Rhodos, Hotel Malibu Boutique Studios 2*

6 nopti de la 559 euro
Localizare
Malibu Boutique Studios Hotel este situat intr-o zona linistita, la 2 minute de mers pe jos de centrul orasului Faliraki, 500 m de plaja si la 16 km de Aeroportul din Rodos.
Dotari camere

Malibu Boutique Studios Hotel ofera spre cazare 36 de camere si apartamente decorate modern si dotate cu: aer conditionat, seif, chicineta.
Facilitati hotel

Malibu Boutique Studios Hotel dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, terasa, gradina, restaurant, bar, snack bar, biliard, sauna,parcare, internet wireless, camera de bagaje, schimb valutar.
Oferta de la:  D.A. TURISM

3 . Sejur Grecia Insula Creta, Hotel Pollis 4*

7 nopti de la 520 euro
Located in Hersonissos, 250 m from Limenas Hersonissou Beach, Pollis Hotel provides accommodation with a restaurant, free private parking, a seasonal outdoor swimming pool and a bar. Among the facilities at this property are a kids'''' club and a shared lounge, along with free WiFi throughout the property. The accommodation offers a 24-hour front desk, room service and currency exchange for guests.

The hotel will provide guests with air-conditioned rooms with a desk, a kettle, a fridge, a minibar, a safety deposit box, a flat-screen TV, a balcony and a private bathroom with a shower. All uni
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

4 . Sejur Grecia Insula Corfu, Hotel Lido Corfu Sun 4*

7 nopti de la 959 euro
Localizare: Situat în minunata zonă din Benitses, dispunerea pe niveluri a hotelului Lido Corfu Sun oferă turiștilor o vedere panoramica unică asupra Mării Ionice.

Hotelul se află la doar 30 de metri de plajă si la doar câţiva paşi de numeroase taverne, baruri şi magazine. Hotelul se află în apropiere de o staţie de autobuz, ideală pentru explorarea insulei Corfu. Elementele tradiționale ale hotelului, îmbinate cu calitatea serviciilor și confortul tehnologiei moderne, asigură clienților săi o experiență de neuitat.

Facilitati: Micul dejun tip bufet este inclus în tariful camerei, iar
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Grecia Insula Thassos, Hotel Blue Sea Beach Boutique Resort Apart 3*

7 nopti de la 519 euro


Hotel mic, situat pe malul marii. Camere confortabile si spatioase, un restaurant cu o terasa in aer liber de la mare, bar, acces la internet, atmosfera calda si familiara.
Fotografii - Blue Sea Beach Boutique Resort Aparthotel 3*
Blue Sea Beach Boutique Resort

Facilitati hotel

Internet

Acces gratuit la internet Wi-Fi in zone publice
Magazin

mini-market la 100 m
Parking

gratuit
Seif

in camere - contra cost
Transferuri

Statie de autobuz la 100 m.

Plaja

Nisip si pietris

la hotel
Sezlonguri

cu pla
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Grecia Insula Rhodos, Hotel PANORAMA FALIRAKI 3*

7 nopti de la 389 euro
Descriere:
Hotelul Panorama Faliraki a fost construit in 1997, renovat in 2006, si dispune de 51 de camere situate pe 2 nivele.

Localizare

Hotelul Panorama Faliraki este situat pe un deal, la 1,5 km de centrul statiunii Faliraki si 12 km de orasul Rodos.

Dotari camere

Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, kicineta, frigider, aer conditionat (contra cost), balcon.

Facilitati hotel

Hotelul Panorama Faliraki pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie 24h, piscina, terasa, snack bar, wi-fi gratuit in zonele publice, fax, camera jocuri video, seif (contra cost), biliard.
Oferta de la:  D.A. TURISM

7 . Sejur Grecia Halkidiki Sithonia, Hotel PEFKA STUDIOS & APARTMENTS 3*

7 nopti de la 352 euro
Pefka Studios & Apartments se află la doar 50 de metri de plaja de nisip Vourvourou, într-o grădină bine întreţinută, cu zone cu iarbă şi copaci. Proprietatea pune la dispoziţie unităţi de cazare în sistem self-catering, cu vedere la Marea Egee şi la munte.

În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.Toate studiourile şi apartamentele cu 1 dormitor de la Pefka au aer condiţionat, balcon sau patio şi oferă o zonă de relaxare cu televizor. Fiecare include o chicinetă cu masă şi minicuptor cu plite de gătit. De asemenea, este disponibil un uscător de păr.

La 50
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Grecia Insula Lefkada, Hotel Ionian Breeze Studios 2*

7 nopti de la 231 euro
These inviting studios are located in the Ionian Sea on the stunning island of Lefkada, nestling between the seas and the mountains. The island features white sandy beaches and pretty villages, and visitors can enjoy walking in the mountains. The studio complex is a fifteen minute walk from the town of Lefkada, surrounding by gardens with ancient olive trees. The guest accommodation consists of ten studios, each of which sleeps two people. Connecting studios are also available for larger groups. Each studio has a kitchen and dining area, a bedroom and a balcony, and they also have air-conditi
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Grecia Tolo, Hotel Flisvos Royal 4*

7 nopti de la 529 euro
Situat la doar 30 de metri de plaja cu nisip Psili Ammos din Tolo, Flisvos Royal oferă o piscină în aer liber și un restaurant cu ferestre din podea până în tavan. Hotelul pune la dispoziţie camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și minibar.

Toate camerele au TV prin satelit, cutie de valori şi balcon cu vedere la mare, piscină sau grădină. Băile au cadă sau duş, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Oaspeții își pot începe ziua cu micul dejun tip bufet servit zilnic şi pot savura mâncăruri grecești la restaurantul hotelului. Flisvos Royal oferă un bar la piscină, care serve
Oferta de la:  D.A. TURISM

10 . Sejur Grecia Halkidiki Sithonia, Hotel Avra 3*

7 nopti de la 425 euro
Hotelul ​​este situat la malul mării, în portul pitoresc din Ormos Panagias. Hotelul are un restaurant la malul mării şi un bar pe plajă. Camerele au aer condiţionat şi balcon cu vedere la mare.
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, TV cu ecran plat și ventilator și au deschidere către o terasă spațioasă.
Hotelul servește un mic dejun continental tip bufet care include prăjituri de casă, iaurt, mai multe sortimente de cereale și sucuri, omlete, cârnați, șuncă, brânzeturi și plăcinte locale. Restaurantul servește pe plajă mâncăruri grecești, pește și fructe de mare.
Hotelul are
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Grecia Creta-Heraklion, Hotel Bella Beach 5*

7 nopti de la 1129 euro
Amplasat pe plaja de nisip Anissaras, hotelul Bella Beach de 5 stele oferă unități de cazare elegante cu vedere la Marea Cretei sau grădinile bine întreținute ale complexului. Acesta pune la dispoziție 2 piscine, 2 restaurante și facilități extinse de wellness.

Camerele cu aer condiționat de la Bella Beach sunt decorate în tonuri deschise de verde-oliv și au balcon privat. Acestea sunt echipate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player, minifrigider, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit, iar seiful se oferă la cerere.

Rest
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Grecia Insula Rhodos, Hotel Tivoli 2*

7 nopti de la 318 euro
Hotelul Tivoli are piscină și grădină mare, fiind situat la 1 km de orașul plin de viață Faliraki. Acesta oferă camere dotate cu aer condiţionat şi acces Wi-Fi gratuit.
Camerele luminoase și aerisite de la Tivoli au balcon cu vedere la piscină sau la grădina hotelului. Toate sunt dotate cu frigider, iar unele camere includ chicinetă.

La piscină sunt disponibile șezlonguri gratuite. De asemenea, există un bar la piscină, de unde oaspeții pot cumpăra băuturi răcoritoare și gustări.

Orașul Faliraki este renumit pentru viața sa de noapte cu multe cluburi și baruri. Rhodos se află la 12 km
Oferta de la:  Oz Travel, Jolly Tours

13 . Sejur Grecia Insula Corfu, Hotel Corfu Aquamarine 4*

7 nopti de la 405 euro
Oferind vedere la mare, Corfu Aquamarine se află în Notos şi pune la dispoziție un restaurant, room-service, un bar, o grădină şi o terasă. Acest aparthotel oferă WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat, baie privată cu duș și uscător de păr, precum și balcon.

Corfu Aquamarine oferă mic dejun continental sau tip bufet.

În apropiere, oaspeții se pot bucura de drumeții şi pescuit, iar proprietatea pune la dispoziție un serviciu de închirieri auto şi o zonă de plajă privată.
Oferta de la:  Oz Travel

14 . Sejur Grecia Insula Santorini, Hotel Amaryllis 3*

7 nopti de la 795 euro
Localizare: Hotelul Amaryllis este situat la numai 150 de metri de plaja Perissa, plaja cu pietris si nisip negru, si la numai 50 de metri distanta decentrul statiunii Perissa (zona unde se gasesc cafenele, pub-uri, discoteci, restaurante, supermarketuri si statia de autobuz)

Distante: Aeroport - 6 km, Portul Athinios - 6 km, Capitala Fira - 12 km

Facilitati hotel: Hotelul Amaryllis dispune de o sala de mese pentru micul dejun, receptie, bar, seif.

Facilitati camere: aer conditionat, baie proprie, TV satelit, telefon, frigider, uscator de par, balcon.
Oferta de la:  Unique Au Monde

15 . Sejur Grecia Insula Santorini, Hotel Armonia 3*

4 nopti de la 669 euro
Localizare: Hotelul Armonia este situat la doar 50 m de plaja, la 200 m de centrul orasului Kamari, la 8 km de Fira si la 4 km de aeroport.

Structura de cazare: Hotelul dispune de 30 de camere dotate cu aer conditionat, frigider, TV satelit, telefon, baie privata si balcon.

Facilitati si servicii hotel: receptie, sala pentru servirea micului dejun, seif, bar, piscina.
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Grecia :
275 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 109 EURO si 2439 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro