Sejur Tunisia 2024 - oferte vacante si sejururi in Tunisia

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 43 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Tunisia Sousse, Hotel El Hana Palace 5*

7 nopti de la 788 euro
El Hana Palace este un hotel de cinci stele construit in stil traditional tunisian, la doar 500 de metri de Port El Kantaoui Marina.Acest hotel oferă o gamă impresionantă de facilităţi, programe de seara cu muzică live (Soft Entertainment Activităţi în a doua zi: gimnastica de apa, jocuri de masă ... ...). Afară, în aer liber, piscina este înconjurata de terase.Piscină interioară, cu acces liber la jacuzzi, în timp ce diferite restaurante si baruri ofera preparate delicioase, cocktailuri exotice şi o atmosferă relaxată. Camerele sunt dotate cu toate facilităţile. Acest hotel sofisticat este l
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Tunisia Djerba, Hotel Meninx 3*

7 nopti de la 493 euro
Amplasat pe malul mării, la 26 km de Aeroportul Internațional Djerba, Hotel Meninx Djerba oferă acces privat la plaja, o piscină interioară și o piscină în aer liber, un centru spa și o terasă cu șezlonguri.

Cu vedere la mare, piscină sau grădină, camerele de la Meninx Hotel Le Club Djerba au TV prin satelit, aer condiționat și încălzire individuală. Băile private includ cadă sau duș și toaletă.

Un mic dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineață, iar oaspeții au acces la un teren de tenis, tenis de masa, biliard, mini golf și magazine de cadouri.

Parcare privată gratuită est
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

3 . Sejur Tunisia Monastir, Hotel Marhaba Beach 4*

7 nopti de la 575 euro
. Facilitati hotel: receptie, schimb valutar, bufet si restaurante a la carte, snack bar, pool bar, piano bar, lobby bar, cafenea maura, night club, coafor, magazin de suveniruri, la receptie posibilitatea de inchiriere seif. Masa: demipensiune in bufet suedez, ocazional la cina gustari si desert in bufet suedez, felul principal la alegere din meniu, cu servire la masa, contra cost ALL INCLUSIVE. Sport si recreere: night club, seara programe de animatie in bar, show-uri locale, club pentru copii, piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, piscina acoperita cu apa termala, sauna, centru fi
Oferta de la:  Coral Tours

4 . Sejur Tunisia Hammamet, Hotel Medina Belisaire 4*

7 nopti de la 639 euro
Medina Belisaire este un hotel modern destinat, in special, familiilor cu copii, oferind oaspetilor sai programe intensive de divertismet precum si produse gastronomice rafinate.
Localizare: Hotelul Medina Belisaire este situat la 200 m de plaja privata si circa 10 km de centrul orasului Hammamet, fiind inconjurat de gradini.
Dotari camere: Hotelul Medina Belisaire ofera spre cazare 276 de camere duble si suite pentru familii, structurate pe 4 etaje si dotate cu: aer conditonat, balcon cu vedere spre piscina sau gradina, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, TV Satelit, minibar, sei
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Tunisia Monastir, Hotel Liberty 4*

7 nopti de la 440 euro
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat în Monastir, regiunea Skanes, acest hotel de 4 stele a fost renovat în anul 2018 şi este la 150 de metri de o plajă privată. Acesta oferă 2 piscine şi un centru spa cu cadă cu hidromasaj şi saună.

Camerele au aer condiţionat şi balcon cu vedere la grădină sau la mare. Toate camerele au TV prin satelit. Unele camere ale Hotelului Liberty includ minibar.

Restaurantul Al Maeeda serveşte specialităţi locale, iar micul dejun este servit în fiecare dimineaţă. Oaspeţii se pot delecta cu cocktailuri la barul Zanzibar şi cu ceai d
Oferta de la:  Jolly Tours

6 . Sejur Tunisia Sousse, Hotel Sousse City & Beach 3*

7 nopti de la 379 euro
Situat în Sousse, Sousse City & Beach Hotel oferă cazare pe malul mării, la 1,3 km de marea mare Moschee Sousse și oferă diverse facilități, cum ar fi o grădină, un bar și un lounge comun. Oferind o recepție de 24 de ore pe zi, această proprietate vă întâmpină, de asemenea, oaspeții cu un restaurant, un parc acvatic și o piscină în aer liber pe tot parcursul anului. Proprietatea are o piscină interioară, divertisment de seară și un club pentru copii.

Oferind o baie privată cu duș și uscător de păr, camerele de la hotel oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit.

Hotelul Sousse City & Beach oferă
Oferta de la:  Jolly Tours

7 . Sejur Tunisia Port El Kantaoui, Hotel Marriott Resort Sousse Pearl 5*

7 nopti de la 722 euro
Sousse Pearl Marriott Resort & Spa se află în Sousse, la 400 m de Bou Jaafar, și oferă biciclete gratuite, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și o grădină. Proprietatea are un restaurant, o terasă și o piscină interioară. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă nonstop, un serviciu de transfer de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit în toată proprietatea.

Hotelul servește un mic dejun tip bufet sau continental.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa oferă un serviciu de călcătorie și facilități de afaceri, precum fax și fotocopiator.

Plaja Bhar Ezzebla se află
Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Tunisia Djerba, Hotel Eden Star 4*

7 nopti de la 492 euro
Chiar pe plaja, intr-o frumoasa gradina de palmieri, acest hotel din Djerba-Zarzis.Recomandat pentru toate vârstele.
Distanta de la plaja: chiar pe plaja
Distanta de la aeroport: 50 km
Distanță de la centru: 13 km
distanta de la centre comerciale: 200 m

Oferta de la:  Ecovoyage Tour

9 . Sejur Tunisia Port El Kantaoui, Hotel El Mouradi Port El Kantaoui 4*

7 nopti de la 447 euro
Localizare: situat pe plajă, la 2 km de Port El Kantaoui, la 20 minute cu taxiul de centrul oraşului Sousse.

Observaţii: eleganţă şi confort, servicii care satisfac şi cele mai înalte exigenţe.

Facilităţi: restaurant principal, restaurante á la carte (italian, mediteranian), snack bar, cafenea maură, magazine de suveniruri, coafor, bar de noapte, piano-salon, pool bar, barbeque, săli de conferinţă şi banchet, închiriere de seif, spălătorie, room service, bancomat, internet.

Camere: caracterizate prin eleganţă şi confort, dotate cu aer condiţionat, majoritatea cu balcon, baie/WC, SAT-
Oferta de la:  Z Tour , HH Travel & Events

10 . Sejur Tunisia Hammamet, Hotel Steigenberger Marhaba Thalasso 5*

7 nopti de la 212 euro
Această proprietate este la minute pe jos față de plajă. Oferind o piscină sezonieră în aer liber, Steigenberger Marhaba Thalasso se află în Hammamet, la 700 de metri de situl roman Pupput. Acest hotel de 5 stele oferă o recepție deschisă non-stop și WiFi gratuit. Proprietatea este la 19 minute de mers pe jos de Vila George Sebastian și la 3,1 km de Carthageland Hammamet.

Camerele hotelului au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori și baie privată cu halate de baie și articole de toaletă gratuite. Toate camerele au aer condiționat, iar unele oferă terasă
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Tunisia Hammamet, Hotel The Mirage Resort & Spa 5*

7 nopti de la 231 euro
Hotelul este amplasat la o distanță de 2 km de centru staţiunii Yasmine Hammamet, la 5 km de oraşul Hammamet, la 7 km de terenul de golf „Citrus, la 66 km de capitala Tunis, la 50 km de aeroportul Enfidha-Hammamet şi la 103 km de aeroportul din Monastir.

The Mirage Resort & Spa se întinde pe o suprafaţă de 260.000 mp, pe malul Mării Mediterane, în staţiunea Yasmine Hammamet. Complexul beneficiază de camere modernizate, cu vedere spre grădinile luxuriante, piscină sau spre mare.
Resortul pune la dispoziție numeroase activități pentru a oferi atât confort și relaxare cât și divertisment
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Tunisia Mahdia, Hotel El Mouradi Cap Mahdia 3*

7 nopti de la 404 euro
Localizare: Hotelul El Mouradi Cap Mahdia 3* se afla in Mahdia, pe plaja cu nisip la aprox. 130 km distanta fata de aeroportul Enfidha, Hammamet.

Facilitati: Buffet Restaurant El Hambra; Restaurant Rimel; Zouila Lobby Bar; Pool Bar; Beach Bar; Cheharazade Disco; Moorish Cafe. Hotelul are plaja privata cu nisip si dispune de o piscina exterioara.

Servicii Fara plata: patut pt. copii, sezlonguri la plaja sau piscina, prosoape la plaja sau piscina-d oar in conditia achitarii unui depozit, TV-telecomanda se da doar in conditia achitarii unui depozit.
Cu plata: inchirieri masini, sala de c
Oferta de la:  Jolly Tours

13 . Sejur Tunisia Port El Kantaoui, Hotel El Mouradi Palace 5*

7 nopti de la 512 euro
Localizare
: Hotelul de lux apartine de lantul hotelier Melia El Mouradi si este despartit de plaja de o gradina de palmieri. Port El Kantaoui se afla la 30 minute de plimbare iar centrul orasului Sousse la 10 km. Se recomanda tuturor categoriilor de varsta.

Cazare
: Camerele au 2 paturi si capacitate pentru 2 paturi suplimentare si sunt echipate cu baie proprie (cada sau dus, uscator de par), aer conditionat, terasa sau balcon, telefon, TV satelit, mini-bar (alimentarea contra cost), seif, balcon sau terasa.

Facilitati
: Receptie, restaurant, pizzerie, bar, snack bar, bar pe plaja, cafenea
Oferta de la:  Z Tour

14 . Sejur Tunisia Hammamet, Hotel Iberostar Averroes 4*

7 nopti de la 683 euro
Hotelul este situat pe plaja, in statiunea Yasmine Hammamet, la aproximativ 13 km de centrul orasului. A fost dat in folosinta in anul 2001 si dispune de 256 camere, dintre care 242 duble, repartizate pe 3 etaje. Camerele sunt echipate cu sala de baie, aer conditionat, balcon sau terasa, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, seif (contra cost).

Dotari si servicii:Hotelul dispune de 4 ascensoare, receptie, restaurant, restaurant a la carte, cafenea araba, snack-bar, baruri si buticuri in centrul comercial care se afla in apropiere. Gradinile hotelului sunt bine intretinute si adapo
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Tunisia Monastir, Hotel Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5*

7 nopti de la 410 euro
Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* este un hotel modern nou construit, cu design contemporan ce vă întâmpină începând din iarnă 2022. Situat într-o locație idilică pe o plajă privată cu vederi magnifice asupra mării mediterane, resortul oferă servicii de calitate superioară și activități distractive pentru toate vârstele.
Principalele puncte de atracție
Hotel NOU deschis iarnă 2022
Centru SPA modern
Centru MICE
Acces gratuit WI-FI

Regim de masă
Bed & Breakfast, Half Board, All Inclusive: mic dejun, prânz și cină, băuturi alcoolice și răcoritoare proveniență locala și internaț
Oferta de la:  Z Tour , Ecovoyage Tour
Sejur Tunisia :
43 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 172 EURO si 1310 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro